Instagram Pinterest Youtube

Produse

Noutăţi

picture

Baterii Espirit. Apa îmblânzită prin design.

Producătorul ceh prezintă o nouă colecție de robinete caracterizată printr-o combinație echilibrată de forme utilitare, eleganță atemporală și cinci culori frapante.

picture

Concept Classic II

Unul dintre cele mai populare concepte de design de la RAVAK a suferit un lifting și oferă totul pentru o baie și toaletă atemporală și confortabilă. Autorul său original, designerul Kryštof Nosál, a simplificat câteva dintre linii și a adăugat un fler minimalist conform regulii că simplitatea este frumusețe.


picture

Chiuvetele Yard

Designerii Vrtiška & Žák au creat o chiuvetă perfect minimalistă, cu o suprafață de depozitare coborâtă sub marginea sa și cu un suport de montare ca un design original. Prin încorporarea suprafeței de depozitare, chiuvetele Yard contribuie la reducerea cantității de smog vizual din baie. Ambalajele colorate din cosmeticele de baie, pasta de dinți și alte articole dispar cu ușurință și nu perturbă caracterul uniform al băii. Chiuveta nu are nevoie de mobilier, este așezată pe o consolă, care în trei variante de culoare care susțin vizual expresia luminoasă a întregii instalații


picture

Cabine și uși de duș Nexty

Un mod transparent simplu de deschidere a ușii, care nu lasă loc pentru complicații, constă într-un pivot din oțel aliat încorporat într-o carcasă de înaltă calitate. Ușa se deschide fără probleme, eliminând riscul de blocare și posibilă ieșire a sistemului de glisare. În același timp, știftul pivotant completează designul întregii cabine, care este în mod deliberat minimalist și se bazează pe interacțiunea suprafețelor transparente din sticlă securizată și a profilelor metalice subtile. Versiunile color ale profilelor răspund unei game largi de cerințe ale clienților - de la un concept complet alb, la versiuni metalice lucioase și mat, până la profile negre mat la modă.


picture

Cada de baie Freestanding de perete, Ypsilon Wall

Cada de baie Ypsilon Wall din acril, cu forme line, oferă relaxare perfectă. Liniile exterioare concepute cu sensibilitate, îi conferă un aspect romantic, se deplasează ușor către exterior în partea superioară și împreună cu înălțimea peste standard a căzii, oferă utilizatorului un sprijin confortabil pentru gât și cap. Pentru a vă asigura că nimic nu lipsește, partea mai lungă a căzii este completată în mod natural de o zonă de depozitare proiectată pentru perete. Cu preaplin și capac de scurgere cromat sau negru, pentru o conformitate perfectă cu bateriile selectate.


picture

Baterii negre 10° Free black

Versiunea minimalistă a designului de 10°, fără o proeminență pe suprafața superioară a bateriilor, are acum o variantă de culoare neagră. Bateriile, care sunt înclinate cu 10° spre mână, sunt combinația ideală de forme simple și culori distinctive. În gama RAVAK, acestea pot fi asortate cu ușurință, de exemplu, cu un cadrul negru al cabinei de duș, accesorii de duș, un set de accesorii sau o cadă neagră


picture

Etajere Slim

Ne concentrăm pe soluții complete pentru baie, motiv pentru care venim cu un alt detaliu important. Oferim noi spatii de depozitare pentru dusuri, căzi sau chiar lavoare sub forma de etajere de perete in design propriu. Etajerele Slim in doua combinatii de tratament de suprafata (negru/crom si satinat/crom) au forma unui triunghi sau dreptunghi. De asemenea, vă încurajează să vă creați propriile compoziții pe perete în mai multe piese. Suprafața lor fin perforată nu reține apa și menține echipamentul necesar pentru baie pe loc. Cârligele ascunse pe marginea inferioară a etajerei vă permit să atârnați obiecte mici, dar și mai grele, cum ar fi un uscător de păr.


picture

Cada Freedom W negre

Acolo unde te aștepți să fie alb, negrul va fi interesant. Masca neagră atrage atenția asupra căzii, adaugă adâncime băii, dar în același timp poate fi combinată cu ușurință cu restul echipamentului. Designul căii Freedom W combină la maximum avantajele căzilor solitare cu căzile clasice. Frumusețea sa subtilă și formele rotunjite te invită să te întinzi, în timp ce marginea mai largă de la perete îți permite să depozitezi tot ce ai nevoie pentru a te simți bine în timp ce faci baie.


picture

Cabine şi uşi de duş Supernova

RAVAK prezintă o inovație a celei mai bine vândute cabine de duș, Supernova. Cea mai durabilă cabină de duș RAVAK are un design revigorat și un profil negru, la modă. Supernova a câștigat popularitate pentru sistemul său de culisare absolut fiabil, cadrul stabil și lățimea excepțională a combinațiilor. Gama de modele oferă o paletă largă de dimensiuni, geamuri, finisaje ale profilelor și mai multe tipuri de închideri ale ușilor (glisante, pliabile, pivotante). Cele mai cunoscute sunt ușile glisante ale cabinelor Supernova, care nu numai că economisesc spațiu în baie, ci elimină și toate riscurile de blocaje și încrucișări ale pieselor glisante, datorită brevetului AntiBlock. În 2021, Supernova intră pe piață cu o înălțime mărită cu 10 cm și acum și în negru mat. Designul inovator este în concordanță cu tendința liniilor mai subțiri din baie, care sunt subliniate în continuare de o culoare contrastantă la cabina Supernova. Cabinele Supernova sunt singurele din gama RAVAK care pot fi livrate asamblate, așa că tot ce trebuie să faceți în baie este fixatul în perete și etanșarea.

picture

Cada FreeStanding Ypsilon

Noua cadă FreeStanding a mărcii RAVAK a fost numită după o siluetă care seamănă cu litera menționată, cu linia ușor curbată. Autorul Kryštof Nosál caracterizează cada cu expresia „geometrie moale”. El a înmuiat regularitatea și simetria austeră cu o concepție sensibilă a liniilor exterioare cu un ton romantic. Cu forma sa simplă, corespunde designului modern contemporan, dar oferă în același timp o nouă dimensiune a confortului. În zona umerilor, noua cadă RAVAK se extinde cu ușurință în lateral, încurajându-vă să vă așezați mâinile confortabil, să vă deschideți pieptul și să vă relaxați gâtul și capul. Confortul în timp ce stai întins în cada Ypsilon în combinație cu efectele unei băi calde conferă corpului o senzație unică de libertate.

picture

Chiuvete ceramice Veda

Fiecare cameră de baie, chiar și cea mai mică, merită spațiu pentru spălarea mâinilor. Dimensiunile chiuvetei ceramice Veda sunt adaptate spațiilor mici și, datorită posibilității de a amplasa orificiul de la robinet în stânga sau în dreapta, poate fi instalat și în colțul camerei. Materialul ceramic garantează o durată lungă de viață. Chiuveta include un dulap minimalist pentru depozitarea articolelor de toaletă de bază

picture

Chiuvete ceramice Uni Slim

Noile chiuvete Uni Slim combină toate avantajele chiuvetelor moderne. Sunt în tendința actuală de design, plasarea lor pe blat oferă proprietarului libertate maximă în planificarea finală a băii, iar designul cu pereți subțiri le conferă o frumusețe delicată combinată cu onestitatea materialului ceramic tradițional. Oferim lavoare Uni Slim în patru variante de formă, toate respectând regulile pentru estetica atemporală clasică. Forma rotundă cu un diametru de 40 cm poate avea un fund plat modern (Uni Slim) sau forma unui bol rotunjit (Uni B Slim). Mărimea și profunzimea dovedită vă încurajează, de asemenea, să combinați două chiuvete pe un blat, pentru o familie mai mare. Forma chiuvetei Uni S Slim a fost inspirată de un pătrat, dar rotunjind marginile sale drepte. Dreptunghiul chiuvetei Uni R Slim oferă o lățime confortabilă și forma arcuită a corpului său, păstrează toată apa în interior, astfel încât împrejurimile să rămână uscate.

picture

Noua temă pentru baia dumneavoastră – folosiți accentele negre

Acolo unde cloarea albă este uzuală, cea neagră este captivantă. Noile cabine de duș, paravanele pentru cadă și scăunelele în culoare neagră adaugă profunzime și atractivitate oricărei băi, deoarece culoarea neagră este regina eleganței nu doar în ceea ce privește îmbrăcămintea, dar și pentru orice interior modern. Decentele accente de negru, folosite pentru produsele din baie sunt prin urmare atemporale și ușor de combinat. RAVAK oferă în prezent cabine de duș Walk-In (tip Wall, Corner și Free) cu profile negre, care accentuează perfect frumusețea pură a spațiilor mari ai sticlei solidă securizată. La cabinele de duș Pivot, negrul a fost proiectat pe cadrul metalic subțire, pe mânere și pe balamale, în care se rotește știftul din oțel inoxidabil practic indestructibil, asigură o deschidere a ușii fără probleme. Scaunul rabatabil din seria OVO P sau OVO B, cu o construcție din metal in culoarea neagră, care se combină cu o zonă de ședere albă, portocalie sau albastră, vine în completarea cabinei de duș păstrând același trend.

picture

Cada și chiuveta free standing SOLO

Denumirea pentru noua cadă de baie concepută de Kryštof Nosál, ar putea fi "Solo pentru Formele Pure", deoarece autorul a combinat cele două forme simple într-un mod inovativ – baza dreptunghiulară conferă căzii o stabilitate vizuală, partea superioară ovală îmbunătățește senzația de liniște și relaxare. Cada Solo atrage atenția prin expresia minimalistă și independența sa în spațiu, dar mai ales pentru stilul său clar. Chiuveta din marmură turnată pentru blat, corespunde unei unității echilibrate din punct de vedere estetic cu forma căzii. Cada poate fi folosită de două persoane simultan, deoarece sifonul este plasat la mijlocul căzii.

picture

Mobilierul universal, pentru lavoarele stative pe blat

Un design solitar, cu spațiu de depozitare generos. Lavoarul montat pe blat este trendul absolut al băilor contemporane. Acesta oferă o mulțime de spațiu în jurul acesteia, precum și capacitatea de a pune o baterie în locul în care se dorește. Dar unde să ascundeți numărul tot mai mare de lucruri mici din baie? În dulap. Noul mobilier de lavoar, SUD cu un spațiu generos de depozitare și cu un sistem automat de rulare, iar nuanțele de culoare, imită foarte bine lemnul de nuc stejar sau satinat, pe lângă versiunea albă lacuit și este foarte rezistent la apă. Rezistența sa externă la apă este complexă datorită corpului realizat din material profund impregnat, care este de asemenea acoperit pe suprafață cu folie impermeabilă. Designul dulapului impresionează la prima vedere cu colțuri neobișnuite, rotunjite, nu numai în față, ci și la perete și mânerul din aluminiu elegant.

picture

Vas WC Classic RimOff

Cu o tehnologie care păstrează vasul cu adevărat curat și într-un design care este perfect adaptat conceptului Classic. Vasul wc Classic RimOff căruia îi lipsește complet bordura interioară, elimină astfel riscul depunerilor de murdărie. Fără bordura din interiorul vasului de toaletă nu sunt create niște spații inaccesibile, bolul de toaletă este perfect neted, clar și murdăria nu are loc în care să rămână. Designul special al toaletei permite clătirea precisă doar cu un curent de apă fără a fi nevoie de periajul ulterior al depunerilor. Designul vasului WC Classic RimOff este adaptat stilului Conceptului cu același nume, care include cadă, lavoar, baterii și mobilier de baie. Chiar și baia de serviciu poate fi echipată cu produse cu un design unitar. Scopul interesului pentru WC Classic RimOff este sistemul său ușor de instalat. Toaleta doar cleste pe pinii din perete, îl prinde în siguranță și există doar o strângere în care nu mai este necesară menținerea simultană a unei mase grele de ceramică. Ceea ce îl face și mai interesant, mai deosebit este sistemul foarte ușor de montare la perete. Vasul se prinde la perete cu ajutorul unui sistem cu click, apoi se trece la fixare, fără a fi necesară susținerea simultană a greutății vasului ceramic.

picture

Noile lavoare stative într-un design cu pereți subțiri

Lavoarele montate pe blat reprezintă noul curent din băile moderne. Acestea permit nenumărate moduri de a alege poziția de montare a lavoarului, unde să instalezi bateria.... și lavoarul din ceramică cu pereți subțiri îi conferă o irezistibilă strălucire vizuală. Acum vă oferim lavoare cu pereți subțiri într-o varietate de forme, fie că este vorba despre un cerc clasic la lavoarele Uni, fie o formă ovală la lavoarul Ceramic O sau un dreptunghi rotunjit la lavoarul Ceramic R.