Youtube Instagram

Produse

Noutăţi

picture

Nouă cadă dreptunghiulară din conceptul 10°

În ciuda confortabilei marimi de 170 cm, acesta este subtilă și conferă ușurință în utilizarea spațiului său interior. Este ușoară și modernă, proaspătă și strâns legată de ideea simplă a întregului concept, care este de a maximiza simplitatea formei și a se juca cu unghiul de 10°.


picture

Noua serie de cabine 10°

Acesta includ tot ce este mai bun din punct de vedere al designului și al calității. Cabinele de duș 10 ° au balamale și mânere din metal solid și un sistem de închidere glisant, care asigură o funcționare fără probleme, fără întreruperi și blocare a ușilor. O formă pătrată clasică sau dreptunghiulară este în prezent cea mai populară soluție. Pentru aceasta, conceptul de 10 ° oferă și ceva în plus - o nouă cabină de duș asimetrică 10AP4, care are la bază forma dreptunghiulară. Autorul Kryštof Nosál a transformat această formă cu 10 °, iar colțul oferă utilizatorilor o economisire a spațiului în baie, în zone de depozitare neașteptat de utile în interior. Modelul asimetric 10AP4 are un colț extern, care nu pune în pericol utilizatorul în timp ce se plimba în jur, dar oferă spațiu la fel de mare ca și colțul dreptunghiular.


picture

Inovație la conceptul BeHappy II

Soluție excepțională de scăldat și făcut un duș într-un spațiu mic. Când optați pentru conceptul BeHappy II inovat, optați pentru un set cuprinzător de produse sofisticat concepute și nu numai pentru cele mai mici băi. De asemenea, oferă o chiuvetă clasică cu un dulap pentru depozitarea necesarelor de baie. Cada BeHappy se poate ocupa de tot ce aveți nevoie pentru 2m2, dar poate fi montată și într-o suprafață mai mare.


picture

Cada Asimetrică Chrome

Conceptul Chrome s-a mărit din nou și a fost completat cu o cadă asimetrică, în plus față de cada clasică. Cada de baie nouă este ideală pentru împătimiții băii în cadă. Este confortabilă datorită spatelui său lin, are spații mari de depozitare și direcția de ședere în cadă a fost făcută pentru a oferi o vedere mai bună a băii.


picture

Cada City Slim

Confortabilă și totuși decentă, cada City, care a început să populeze tot mai multe băi, a primit o formă mai elegantă. City Slim cu o margine superioară delicată, înălțimea de doar 15 mm reprezintă o tendință de design fierbinte. City Slim vine, de asemenea, cu noi oferte de panouri, deci nu trebuie să vă încastrați cada cu zidărie și ceramică, cumpărați doar unul din panourile din lemn de nuc, stejar, satin sau pur și simplu alb pur. Panoul modifică complet stilul cadă, are margini spectaculoase rotunde, se instalează în câteva minute, este impermeabil și compact, fără nici un efort notabil.


picture

Cana Freedom W

Ideea se bazează pe succesul lansat pe piață în 2013 a căzii Freedom O. Curbele perfect rotunjite ale acestei căzi au câștigat instantaneu favoarea clienților, iar Freedom O a devenit un nou reper. Noul Freedom W dezvoltă acest principiu, este cu câțiva centimetri mai mică (166 x 80 cm), făcând-o mai confortabilă și oferă o montare elegantă la perete, inclusiv un spațiu de depozitare foarte necesar. De asemenea, vă puteți bucura de o relaxare luxoasă în baie.


picture

Mobilierul pentru baie Formy

Noile forme de mobilier de baie sunt strâns legate de chiuvetele moderne de pe blat. Acesta provine dintr-o placă de 80/100/120 cm lățime, sub care Kryštof Nosál a așezat două sertare. Aceasta creează o formă orizontală conceputuală, cu un spațiu mare de stocare, atât pe partea superioară a chiuvetei, cât și ascuns în interiorul sertarelor. Astfel se poate alege cantitatea de lucruri pe care să le puneți în baie, la vedere, în contrast cu ceea ce vă place să ascundeți. Dulapul cu sertare este completat de un dulap tip coloană, mare cu rafturi și o oglindă cu raft de sticlă mată.


picture

Mobilier de baie Natural

Mobilierul natural, combinat cu chiuvetele din marmură turnată, se potrivește în fiecare baie modernă. Multitudinea de variante dimensionale, precum și combinația dintre zonele deschise și spațiile închise îl determină într-o gamă largă de aplicații. Oferta include dulapuri cu sertare care ascunde pur și simplu tot ceea ce nu doriți să aveți la vedere în baie, dar și zone deschise adecvate pentru afișarea articolelor dvs. preferate. Conceptul constă dintr-un dulap cu două sertare și două dulapuri laterale cu sau fără ușă. Stilul băii poate fi aranjat prin expunerea obiectelor individuale și armonizarea culorilor prosoapelor și cosmeticelor.


picture

Chiuvete ceramice Ceramic

RAVAK își extinde gama de chiuvete ceramice pentru blaturi. Puteți alege acum dintre cele două modele de chiuvete Ceramic pentru baie. Ambele îmbină forma lor fină, care sunt în contrast izbitor cu compactitatea onestă a materialului natural durabil. Chiuvetele ceramice Ceramic O se îmbină frumos cu estetica unghiurilor drepte din baie, liniile moi dau un aspect liniștitor. Chiuveta ceramica Ceramic R merge in tendinta liniilor moderne, dar suprima claritatea lor, le calmeaza si le rotunjeste.