Instagram Pinterest Youtube

Design RAVAK

Ne străduim să creăm produse care nu sunt doar originale, dar de asemenea practice, cu o valoare mare de utilitate din punct de vedere tehnic bine construite și utilizare în condiții de siguranță. Abilitatea de a crea frumusețea nu este suficientă. Baza pentru un design bun este arta frumuseţii si un sentiment de armonie. Un bun designer este în principal un bun inginer şi proiectant care este capabil să simtă circumstanţele practice ale produsului creat şi să imprime amprenta sa tehnică şi originală produsului nou creat. De aceea RAVAK a ales acestă cooperare care înseamnă mulţi ani de studii şi cercetări, care ne oferă capacitatea de a fi foarte competitivi în ceea ce priveşte ideile de amenajare şi producere a bunurilor RAVAK în acest domeniu extrem de disputat, noi ridicându-ne la un nivel similar celui al industriei auto. Pentru RAVAK proiectează aceeaşi designeri care concep şi caroseriile celor mai cunoscute mărci de maşini.

 

Kryštof Nosál – studio Nosal Design

Kryštof Nosál

Fondator al studioului Nosal design.

Designer de top ceh axat pe designul de produs, în care el preferă în principal regula de a găsi soluții inteligente fără complicații. El a furnizat invențiile sale de exemplu la produsele din marca Narex, este co-autor la producerea unei mașini de spălat Electrolux pentru bărbați și a multor din cele mai populare produse RAVAK (conceptele Rosa, Chrome, 10 °, Classic și Evolution). El participă în mod regulat la competiții de prestigiu cu produse RAVAK - nominalizat pentru premiul ceh Grand Design câștigător al EDIDA, Top Design și premii Red Dot.

Motto: "Prin utilizarea de resurse simple, eu fac un efort pentru a atinge un efect maxim. Prin simplificarea și eliminarea tuturor aspectelor neînsemnate, produsul care este creat îl percepem mult mai intens."

 

 

Achim Storz – studio Storz

Achim Storz

Fondator al studioului Design Storz

În proiectarea cazi noastre, studio Storz se bazează pe experiența bogată dobândită în designul de interior auto pentru marcile Porsche, BMW sau Audi, dar de asemenea, proiectarea de produse consumabile, cum ar fi Adidas, Hugo Boss sau produse din marca Colgate. Achim Storz își pune amprenta de autor pe produsele noastre, prin precizia și originalitatea de excepție.

Motto: "Designul creează identitate. Identitatea creează imagine. Imaginea creează succes."