Youtube Instagram

Duș

Scăunele OVO

Oriunde, scăunelele se potrivesc

Dusul nu înseamnă doar o curățare rapidă în ciclul vieții de zi cu zi.  Petrece timpul în cabina de duș așezat pe scăunelul de duș care oferă confort, siguranță și în final, relaxare. Scăunelele RAVAK pentru dusuri nu ocupă aproape deloc spațiu, ele au un design modern, design robust, sunt durabile, au capacitate mare de sarcină și pot fi montate nu doar în interiorul cabinei, ci chiar și în exteriorul locuinței.

Dacă ați ales deja scăunelul de duș preferat, descoperiți-i calitățile originale atunci când vă schimbați pantofii în antreu, când așteptați pe hol, în lift sau când pur și simplu stați pe balcon. Cele două modele de scăunele Ovo B Decor sunt create special pentru a fi instalate în locurile în care scaunele obișnuite nu încap. Alegeți-vă locul, montați scăunelul (chiar și acolo unde mobila a fost deja instalată) și bucurați-vă de utilizarea confortabilă acestei piese de mobilier. .

Sedátka OVO

Robust și pliabil totodată

Suportă o sarcină de până la 150 kg  și construcția lor din oțel inoxidabil solid poate rezista atât în interior cât și în exterior. Ele pot fi pliate pe perete, astfel încât să ocupe doar 10 cm.


Sedátka OVO

Oricând și oriunde

Scăunelele pot fi instalate oricând și oriunde, chiar și într-o cabină de duș deja existentă sau în antreuri, holuri, ascensoare sau pe balcon.

Accente negre

Scăunelele negre Ovo B sau Ovo P se potrivesc perfect designului cabinei de duș cu cadru negru.

Scăunele Ovo B

Scăunele Ovo B
Scăunel de duş rabatabil cu cadru din oţel inoxidabil, portanţă 150 kg, culoare: opal/clear/orange, sunt recomandate a se…

Scăunele Ovo P

Scăunele Ovo P
Scăunel de duş rabatabil cu cadru din oţel inoxidabil, portanţă 150 kg, culoare: opal/clear/orange, sunt recomandate a se…