Instagram Pinterest Youtube

Aprecieri

logo Good Design

Punct negru acordat RAVAK pentru un design excepțional

  Premiul Good Design sub forma unui punct negru este primul, cel mai vechi și mai longeviv premiu din lume, care onorează realizările în domeniul designului și recunoaște atât designul de produs, cât și designul ambalajului, designul în domeniul comunicării, realizările arhitecturale. si design interior. Premiul, co-fondat în 1950 de Charles și Ray Eames, Edgar Kaufmann, Jr. și Eero Saarinen, a fost decernat pentru al 72-lea an, de către instituția americană The Chicago Athenaeum Museum of Architecture and Design și reprezintă cel mai înalt obiectiv în domeniul designului.
  Ideea definitorie a colecției Yard de lavoare ceramice montate pe perete este zona de depozitare încastrata. Yard se îndepărtează de producția actuală, permițând utilizatorului să suprime vizual articolele de zi cu zi, reducând astfel inevitabilul smog vizual rezultat din abundența de produse cosmetice în baie, păstrându-le în același timp la îndemână. Lavoarul Yard include un suport metalic pentru montat pe perete. Susține caracterul circular al lavoarelor și modelează expresia generală prin redare în alb sau negru sau cu un finisaj cromat.


Ceny Designbloku 2022 Vítěz

Cea mai bună instalare de producător la festivalul internațional de design Designblok 2022

   Největší středoevropská přehlídka designu a módy zvolila téma Les. RAVAK získal ocenění v kategorii Nejlepší instalace výrobce za expozici od designérů a nových artdirectorů značky Romana Vrtišky a Vladimíra Žáka. Cílem oceněné instalace bylo představit nový set vodovodních baterií Espirit reprezentovaný na Designbloku umyvadlovými stojánkovými bateriemi ve třech výškách a pěti barevných odstínech.Cea mai mare prezentare de design și modă din Europa Centrală a ales tema Forest. RAVAK a primit un premiu la categoria „Cea mai bună instalație a producătorului” pentru expoziția de către brand designerii și în același timp noii directori de artă Roman Vrtiška și Vladimír Žák. Scopul instalației premiate a fost acela de a prezenta noul set de baterii Espirit, reprezentat pe Designblok de baterii de lavoar în trei înălțimi și cinci nuanțe de culoare.


logo Red Dot 2022

Cada freestanding Ypsilon cu buline roșii

  Anul acesta, cel mai prestigios premiu european pentru designul produselor, Red Dot Design Award, a revenit căzii de baie acrilice freestanding Ypsilon concepută de designerului Kryštof Nosál.


logo Red Dot 2020

Bateriile PURI, cu Bulina rosie

  Cel mai prestigios premiu european pentru designul produselor, Red Dot Design Award, se acordă în acest an, din nou brandului ceh RAVAK.
Bulina rosie castigata de seria de baterii Puri, se datoreaza designerul Kryštof Nosál, care la începutul acestui an a primit premiul juriului internațional iF Design Award.

Video


logo iF 2019 a Red Dot 2019

Cada Solo - o noutate care a cucerit lumea

  Cada acrilică free standing Solo de la RAVAK a ajuns cea mai apreaciată cadă cehă a momentului,deja în primele luni de la lansare. Recent, a câștigat premiul Red Dot și iF Design în două dintre cele mai prestigioase concursuri de design din Europa. În orașul american Chicago, cada Solo a primit premiul Good Design Award, la începutul acestui an. În Cehia, cada a stârnit interesul celor de la Designblok, câștigând premiul EDIDA la categoria Baie, iar Academia Ceha de Design l-a și nominalizat pe autorul ei la competiția Czech Grand Design.

logo Edida 2019

Cada SOLO a câștigat premiul revistei Elle Decoration

  Cada free standing proiectată de designerul Kryštof Nosál a câștigat recent premiul la categoria Baie a celei de-a 9-a ediții a acestei competiții internaționale. Redactorii ediției cehice a prestigioasei reviste, dedicate designului anual, selectează cei mai buni designeri și producători care au introdus cele mai bune produse pe scena cehă. Pentru anul 2019 au selectat câștigătorii dintr-un total de nouă categorii. RAVAK, înscris pentru a treia oară în competiție, pe lângă premiul obținut pentru cea mai nouă cada de baie Solo, a primit premiu și pentru Conceptul 10° și pentru Conceptul Formy, de asemenea proiectate de către designerul Kryštof Nosál.

logo Good Design

Cercurile de culoare neagră pentru designul excepțional de la RAVAK

  După colectarea punctelor roșii (Red Dot) am trecut și la cele de culoare neagră. La începutul anului 2019, la Chicago, SUA, am primit premiul Good Design pentru două produse simultan - pentru popularele chiuvete Moon și pentru noua cadă de baie free standing Solo, prezentată pentru prima dată la Designblok la Praga anul trecut.
   Premiul Good Design, cel de culoare neagră, co-fondat de Edgar Kaufmann, Jr., Eero Saarinen și Charles și Ray Eames în 1950, a fost premiat de instituția americană, Muzeul de Arhitectură și Design al Athenaeumului din Chicago, la cea de-a 68-a ediție și oferă deja o importanță deosebită în domeniul designului la nivel înalt. Anul acesta, competiția a înregistrat un număr record de aplicații care au provenit din 47 de țări din întreaga lume.

Chiuveta Moon a castigat Red Dot

   Printre produsele pentru baie fabricate in Cehia, unele dintre cele mai apreciate, sunt chiuvetele noastre Moon. Acestea au câștigat premiul internațional iF Design Award și deasemenea, designerul lor s-a regăsit din nou printre nominalizații de la  Czech Grand Design.
Istoria celui mai prestigios concurs de design, cu sediul în Essen, Germania, datează din 1955. Produsele analizate sunt evaluate de un juriu independent format din designeri independenți, educatori și jurnaliști profesioniști care au sarcina de a evalua cele 6 300 de produse prezentate conform criteriilor inovativității, ergonomiei, , dar și aspectele simbolice și emoționale ale fiecărui produs. Partivipanții la ultima ediție a concursului au venit din 59 de țări din întreaga lume.

iF DESIGN AWARD

Designul chiuvetelor MOON este apreciat în înteaga europă

  Chiuvetele MOON de la RAVAK au fost recent premiate cu iF DESIGN AWARD 2018. Setul de cinci chiuvete proiectat de Kryštof Nosálm a fost evaluat pentru a doua oară de juriile de design profesioniste. Autorul a fost nominalizat de Academia de Design din Republica Cehă și de designerul anului 2016.
   iF Design Award este lider european în competițiile de design de 65 de ani. IF din acest an a primit un număr record de 6.400 de aplicații din 54 de țări din întreaga lume. Printre altele, produsele RAVAK au fost votate de un juriu internațional de experți, pe baza criteriilor de inovare și sapect al produsului, unicitatea și execuția acestuia.

Czech Grand Design

Autorul produselor RAVAK nominalizate pentru Designer 2016

  În marele concurs din categoria Designer al anului 2016 de la Czech Grand Design, Kryštof Nosál, creatorul unei mari părți a produselor RAVAK, a proiectat setul de chiuvete Moon. Concurează aici cu cele mai renumite nume ale designului ceh și, ca unul dintre puținii nominalizați, prezintă un produs de serie disponibil pe scară largă.
   "Marea Competitie este in acest an la al 11-lea concurs, la categoria Designer of the Year. Acest lucru este evidențiat de 16 designeri nominalizați. Participă cei mai performanți din Cehia și care au făcut recent cele mai inovative descoperiri. Anul trecut, pe lângă noutățile pentru care pot fi nominalizați designerii, adică realizările din 2016, au avut loc la sfârșitul anului expoziții retrospective mari la Maxim Velčovský, Rony Plesl și Olgoj Chorchoj. Acesta este deasemenea un an puternic pentru designul ceh ", a declarat Jana Zielinski, membră a Centrelor Cehe Grand Design Czech.
  Pentru anul 2016, Academia de Design a Republicii Cehe a primit 55 de personalități importante de la curatorii cehi și străini, proprietari de galerii de deign, redactori-șefi, jurnaliști și profesori de proiectare. Selectarea celor mai bune proiecte a avut loc în 10 categorii: designerul anului, designerul de modă al anului, designerul de bijuterii al anului, Designerul grafic al anului, Fotograful anului, Magazinul anului, Producătorul anului, Descoperirea anului, Galeria Celebrităților și Noul ilustrator al anului. Câștigătorul absolut este Marele Designer al Anului, ales la toate categoriile.
  Proiectele câștigătoare vor fi prezentate la Czech Grand Design Best of, în perioada 30 martie - 2 aprilie 2017. Selecția celor mai bune lucrări din categoriile autorului va fi finalizată de Villo Pellé și va oferi, pe lângă expoziție, un program de însoțire pentru vizitatori și magazinul pop-up al celui mai bun designer ceh.

iF DESIGN AWARD

Designul Ceh pentru camerele de baie, a fost dinnou în atenția experților internaționali

Produsele fabricate sub brandul RAVAK, propuse de autorul Kryštof Nosál, au câștigat premii importante la competițiile internaționale de design. Într-una dintre cele mai respectate competitii internationale, câștigătorul premiului de design iF a fost Conceptul 10 °. Peste 388 de alte produse din această categorie au fost înregistrate în competiție. RAVAK a devenit singura companie din Republica Cehă, careia i-a fost acordate premii în această categorie.
iF Design Award reprezintă, împreună cu Red Dot Award cele mai importante competiții profesionale în domeniul designului, din lume. Competiția IF din acest an a primit un număr record de 5.300 de intrări de la mai mult de 50 de țări din întreaga lume. Printre altele, pentru produsele brandului RAVAKdin din acest an, a votat un juriu format din experți internaționali în domeniu.

Premii respectabile pentru designul ceh al băilor

Premiul Red Dot al anului 2015 la categoria Camere de Baie a fost decernat singurului câștigător din Republica Cehă, acesta fiind Conceptul 10° al brandului RAVAK. Un juriu format din treizeci și opt de experți din întreaga lume au găsit conceptul atât de inovator și designul său atât de calitativ încât el a adunat aproape cinci mii de aprecieri, ceea ce este un scor extraordinar la o competiție de acest nivel, unde se acordă cele mai prestigioase premii. "Red Dot este pentru noi o confirmare a succesului în îndeplinirea strategiei noastre pe termen lung pentru a menține calea inovațiilor și a producerii axate nu doar pe produsele de lux, ci de asemenea, pentru produsele accesibile pentru toată lumea. Clienții încearcă să ne arate calea printr-o piață suprasaturată cu produse fara nume, cu o calitate fluctuantă, iar prin aprecierea lor pentru cele mai importante premii de design de nivel mondial câștigate de produsele noastre, ne confirmă faptul că această cale este corectă. " spune co-proprietar RAVAK Patrik Kreysa.

Premiile juriului de experți ai magazinului Elle Decoration

Autirul designului acestor produse ale noastre, designerul Kryštof Nosál, bazându-se pe principiul rotirii produselor individuale ale conceptului cu 10°, la competiția internațională EDIDA (Elle Decoration International Design Award) a câștigat etapa națională din Cehia la categoria Camere de Baie. Conceptul a fost votat de juriul desemnat de Elle Decoration și a fost nominalizat la la finala internațională Design Week din Milano.

Premiul târgului

Conceptul 10° a participat în 2015 la douî târguri și anume, ISH din Frankfurt am Main și Arena Design din Poznan, Polonia. Și aici a câștigat premiul principal, Top Design Award 2015 la categoria Baie și Wellness.