Instagram Pinterest Youtube

Concept 10°

Baia care îți vine în întâmpinare

Numărul 10 reprezintă gradele cu care au fost rotite sau înclinate toate produsele conceptului 10°, pentru ca baia să devină mai primitoare și să faciliteze utilizarea lor zilnică. Soluția simplă, dar ingenioasă are la bază cada originală clasică, rotită cu 10° . Această adaptare oferă un mai mare spațiu de stocare în baie iar paravanul permite un duș confortabil pentru poziția umerilor. Baia este completată matematic cu chiuveta rotită și ea și cu bateriile ergonomic înclinate și ele, pentru a fi mai ușor de utilizat și care se apleacă înspre mâinile tale.

Conceptul pentru baie 10° a fost distins cu prestigiosul premiu pentru design:
Koupelnový koncept 10° získal prestižní ocenění:

Componente recomandate ale conceptului 10°

Koncept 10°

Practica a inspirat designul

Autorul conceptului este studioul Design Nosal, care s-a inspirat dintr-o vastă experiență în designul de produs pentru a crea o soluție care este practică și respectă nevoia ta de a petrece timpul în baie în fiecare zi.


Koncept 10°

Forme clasice într-un concept modern

Conceptul 10° oferă o simplă și clasică transformare pentru a îndeplini cerințele moderne. Este cada rectangulară clasică preferata ta? . Poți nu doar să o ai, dar poți în același timp să apreciezi beneficiile acestei soluții inovatoare .


Koncept 10°

Design universal

Conceptul nu are nevoie de montarea tuturor produselor simultan. Produsele individuale pot fi montate separat, iar efectul practic al conceptului nu se va pierde.