Instagram Pinterest Youtube

Duș

Cabine si usi de dus

ALEGERE DUPĂ FORMĂ

Lasă-te ghidat de intuiţie. Alege o cabină de duş care îţi place şi poţi fi sigur de calitatea acesteia. Noi fabricăm cabine de duş pentru plăcerea şi încântarea ta maximă. Gama de cabine de duş RAVAK dispune de variatate maximă de modele şi dimensiuni care te ajută să îţi satisfaci toate nevoile pe care le ai.

Sortimentele de cabine de duş de la RAVAK, include numeroase dimensiuni, forme, moduri de deschidere, culori, tipuri de geam şi profile. Îţi poţi realiza propria cabină de duş alegând şi folosind o gamă variată de accesorii, de baterii, scaunele pentru duş, capuri de duș sau pere de duș proiectate cu design-uri diferite. Poţi să defineşti pardoseala din cabina ta de duş  în funcţie de dorinţele tale, folosind fie cădiţe de duş impresionante, fie plăci de ceramică cu rigole incorporate, din oţel inoxidabil de înaltă calitate.

Toate acestea îţi sunt oferite la o calitate inconfundabilă, de la producatorul din Cehia, care deţine propria linie de manufactură, atent controlată. Pentru toate cabinele și ușile de duș oferim o garanție de 5 ani.