Youtube Instagram

Baie

Accesorii pentru căzi şi paravane de duş

Personalizează cada în funcție de dorințele tale, cu accesoriile de potrivire, ceea ce o va face un loc pentru relaxarea de zi cu zi și pentru starea ta de bine.  Printre accesoriile pe care le puteți alege sunt mânerele, tetierele și sifoanele de scurgere. Prin utilizarea lor, veți primi o garanție de 10 ani pentru cada.

Noi vă oferim mânere albe, gri sau din oțel inoxidabil, în funcție de căzile selectate. Tetierele RAVAK sunt realizate din poliuretan căptușit și fiecare a fost proiectată special pentru câte o cadă de baie, astfel încât acestea nu sunt interschimbabile. Sunt disponibile în culorile alb sau gri. Siliconul Professional RAVAK., este recomandat pentru instalarea paravanelor pentru cadă.

Se potrivesc cu căzile specifice
Noi va oferim tetieră sau mâner care se potrivesc cu cada aleasă, pentru a crea un întreg perfect funcțional.

Oricând se pot comanda
Puteți cumpăra accesoriile pentru căzi în orice moment și datorită stabilității brandului RAVAK pe piață, nu trebuie să vă faceți griji că, după câțiva ani, veți rămâne fără service pentru cadă sau fără alte fel de servicii. Toate accesoriile pot fi comandate de laparteneri sau de pe E-shopu-ul nostru.

Sortimente disponibile
La oricare partener din țară, puteți comanda accesoriile dorite pentru cada voastră.