Instagram Pinterest Youtube

Service

Service

Ai cumpărat o cadă nouă, o cabină sau o baterie și nu știi să o instalezi? Nici o problemă. Contactează echipa noastră care te va îndruma și îți va da sfaturile de care ai nevoie.

Sanita RAVAK

              Sanitare

                        Clientul nostru ne rămâne partener de-a lungul ciclului de viață al produsului. Nu renunțăm la responsabilități și suntem pregătiți pentru a oferi servicii și îndrumări pentru clienți, când se concentrează pe selectarea de noi produse, instalare și alte servicii. Pentru cabine de dus atipice, usi, paravane pentru căzi, oferim posibilitatea de alegere precisă, consiliere în alegerea produsului și ulterior montajul profesionist.

BaterieRAVAK

             Baterii

                      În cazul în care nu dorești să instalezi personal bateria, noi îți oferim instalarea acesteia prin recomandarea unor instalatori sau după caz, prin instalarea de către echipa noastră. Dacă apar probleme în perioada de garanție sau post garanție, ne puteți contacta pentru a vă oferi soluții în vederea remedierii problemelor apărute.

Záruka RAVAK

Garanție

Achiziția de echipamente de baie înseamnă investiții considerabile, dar în cazul produselor RAVAK puteți fi siguri că achiziționați produse de o calitate înaltă. Pentru multe dintre produsele noastre oferim o garanție extinsă pentru cinci sau zece ani.

Pentru mai multe informații despre garanție, consultați certificatul nostru de garanție.