Instagram Pinterest Youtube

Baterii

Accesorii pentru baterii

Dușul nu este doar o rutină zilnică, ci și o modalitate foarte accesibilă de relaxare acasă. Poți să îți echipezi cabina de duș cu o gama variată de accesorii apte să satisfacă toate dorințele. Ai o priză de duș și o baterie? Bine, dar acesta nu este tot. Capurile de duș poate avea forme diferite, furtunele de duș pot fi făcute din diferite materiale, de lungimi variabile și poți folosi un suport de duș astfel încât să nu fie nevoie să ții dușul în mână când visezi cu ochii deschiși și să fii deranjat. Celor care nu le place să aleagă fiecare componentă în parte pot folosi setul de duș complex care include toate accesoriile de care ai nevoie.

O armonie bazată pe logică
Portofoliul de accesorii de duș RAVAK este construit și împrospătat în continuu, ca o reacție față de noile trend-uri, față de dezvoltarea de noi produse și care astfel adăugate, vor face parte dintr-un tot unitar logic.

Materiale de calitate
Fiind fabricanți de echipamente sanitare, știm exact vulnerabilitatea la care sunt expuse materialele pentru baie. De aceea ne-am supus celor mai ridicate standarde de calitate, astfel încât produsele noastre să dureze în timp.

Design armonios
Ai investit într-o cabină de duș care chiar îți place și de care probabil te vei bucura pentru mulți ani de acum înainte. Nu distruge imaginea unui tot unitar cu detalii care să strice acestă impresie. Chiar și cele mai mici accesorii de baie sunt armonios create astfel încât să fie în acord cu designul tuturor colecțiilor noastre.