Instagram Pinterest Youtube

Duș

Cădiţe de duş

ALEGERE DUPĂ FORMĂ

Contactul dintre tălpile goale și podeaua dușului afectează cu siguranță impresia pe care ți-o lasă un duș. Alege din gama noastră variată de cădițe de duș, cădița care ți se potrivește cel mai bine. Pentru cabinele de duș RAVAK, oferim o gamă variată de cădițe din acril, sau cădițe din marmură turnată. Cele din acril sunt disponibile din gamele Kaskada, Galaxy și cădițele adânci Sabina. Cele din marmură turnată sunt cele din gamele Galaxy Pro, Galaxy Pro Flat  și Galaxy Pro Chrome.

Fiecare gamă oferă cădițe de duș de diferite dimensiuni, forme, modele și metode de instalare. Cădițele RAVAK pot fi montate direct pe podea, pe picioare, încorporate în podea sau zidite. Se adaptează perfect și la cabinele de duș foarte mari, cea mai mare cădiță pe care o faceme este de 90 x 120 cm.

Toate cădițele pot fi instalate cu un sifon de 90 mm diametru și au un debit de scurgere de 30 de litru pe minut, care satisfac și cele mai mari dorințe. Pentru cădițele Sabina, recomandăm dotarea cu un sifon de 52 mm, controlat prin sistemul ClickClack.

Capacitatea de încărcare a cădițelor

Norma EN 14527:2011 - Cădițele de duș pentru uzul personal trebuie să îndeplinească anumite cerințe referitoare la cădițele din acril. Cerința de stabilitate a fundului cădițelor se referă la încărcarea acesteia cu o sarcină de 100 kg, repartizată uniform iar deformarea acestei părți a cădiței, nu trebuie să fie permanentă și nu trebuie să apară alte defecte, precum fisurile. Cădițele din toate gamele (KASKADA, GALAXY, GALAXY PRO) respectă această normă standard. RAVAK a.s. testează fiecare cădiță la o sarcină de 150 kg. Chiar și cu această încărcare, peste cerințele standard, cădițele îndeplinesc aceste norme.
O condiție ce trebuie respectată pentru a îndeplini normativul respectiv este ca aceste cădițe să fie instalate în conformitate cu instrucțiunile de instalare ale producătorului. Aceste instrucțiuni însoțesc produsele iar dacă le pierdeți puteți solicita alte instrucțiuni sau le puteți descărca de pe site-ul nostru.