Instagram Pinterest Youtube

Duș

Cadiţe de acril

Cădiţele acrilice sunt realizate din material tip sandwich PMMA + ABS. Cădiţele din acril RAVAK sunt realizate din materiale speciale cu tratament antibacterian numit Antibac,® dobândit în procesul de fabricaţie. Acesta este un mod special de a proteja împotriva creşterii şi reproducerii a unor specii de bacterii şi mucegai.

Cădiţele de duş acrilice se fabrică în diverse forme şi modele - plate, semiadânci sau foaste adânci (mini-căzi). Cădiţele semiadânci se pot găsi în seria Kaskada, iar cădiţele extra plate în seria Galaxy. Fiecare serie de cădiţe de duş include diferite particularităţi în funcţie de întăritura acesteia sau modul de instalare.

Kaskada

În fiecare an, RAVAK produce mai mult de 100.000 de cadiţe din seria Kaskada. Preţul atractiv, adâncimea minimă şi calitatea excepţională fac din acestea cea mai bine vândută serie de cădiţe din Europa. Sunt împărţite în trei tipuri LA, EX, PU.

Kaskada

Galaxy

Cădiţele de duş Galaxy cu suprafaţa plată sunt pur şi simplu frumoase. Designul lor modern și elegant evidențiază aspectul fiecărei cabine de duș. Sunt împărţite în patru tipuri LA, EX, PAN, PP.

Galaxy

Cădiţe adânci (minicăzi)

Este camera de baie prea mică, dar copiilor dumneavoastră le place bălăceala? Vă place să staţi jos în timp ce faceţi duş? Cumpăraţi o cădiţă de duş adâncă (minicadă), care combină avantajele unei căzi de baie cu cele ale unei cădiţe de duş. Adâncimea cădiţei este de 27 centimetri. Aceasta este fabricată dintr-un material special cu proprietăţi antibacteriene numite Antibac ®. Cădiţa LA-tip este întărită cu fibră de sticlă și este proiectată pentru a fi încorporată sau instalată pe suport. În cazul în care cădiţa se instalează cu suport (Sabina 90 Base) acesta poate fi  echipată şi cu un panou frontal (SET). Picioarele și panoul trebuie să fie comandate separat. Înălțimea totală a cădiței de duș Sabina este de 42 cm. Din acest motiv vă recomandăm combinarea acesteia cu cabine de duş speciale din seria Supernova cu înălțime redusă. Pentru cădiţa Sabina oferim sifon de scurgere Sabina cu un diametru de 52 mm. Evacuarea apei este controlată cu ajutorul sistemului ClickClack.

Sedací a hlubové (minivany)