Instagram Pinterest Youtube

Târguri

Cu produsele mărcii RAVAK vă puteți întțlni regulat la expozițiile din Cehia și la târgurile internaționale. Printre cele mai importante enumerăm cele de la ISH ve Frankfurtu sau MOSBUILD din Moscova. RAVAK este deasemenea unul din jucătorii importanți în planul artei și designului. realizările autorilor designurilor noastre sunt prezentate de exemplu la Designblok.

festival Best Of Czech Grand Design

29. 3. - 2. 4. 2017, festival Best Of Czech Grand Design, Villa Pellé, Praha

Chiuvetele Moon, pentru care designerul lor Kryštof Nosál a fost nominalizat la categoria Designerul Anului la concursul Czech Grand Design și producătorul RAVAK, în același timp ca Producătorul Anului, a putut fi văzut la expoziția unică a finaliștilor. Vila Pellé a fost umpluta cu expozitii complete cu ateliere, prelegeri si pop-up-uri cu produse premiate timp de patru zile.

veletrh vybavení koupelen ISH 2017

14. - 18. 3. 2017, Târgul de obiecte sanitare ISH din Frankfurt am Main

200 de vizitatori au vizitat cea mai mare întâlnire internațională din acest an, iar marca RAVAK sa numărat printre cei 2.482 de expozanți din 61 de țări din întreaga lume. Standul a fost creat de designerul Kryštof Nosál, iar pe suprafața de 250 mp a aplicat o soluție proaspătă bazată pe forma cuburilor, cu o prezentare a conceptelor de baie, cu seria 10 ° în față. "Pentru prima dată în public, prezentăm o cabină de duș 10 ° foarte inovatoare, ceea ce face ca acest concept să fie pentru o baie completă care să asigure atât baia în cadă cât și la duș", spune Jan Hudák, șeful marketingului RAVAK. Vizitatorii din întreaga lume puteau admira noul set de chiuvete Moon și cele mai reușite concepte de baie contemporane, cum ar fi Chrome, Formy și multe altele.

výstava Designblok 2017

27. - 31. 10. 2016, Designblok Prague Design and Fashion Week

La cea mai mare întâlnire de design și de modă cehă, RAVAK a prezentat o nouă colecție de chiuvete Moon proiectată de Kryštof Nosál.

výstava MOSBUILD 2015

31. 3. – 3. 4. 2015, expoziția MOSBUILD 2015

Compania RAVAK a participat la cea de-a 21-a ediție a târgului de  design interior Mosbuild 2015, desfășurat în perioada 31. martie - 3. aprilie.

výstava ISH 2015, Frankfurt nad Mohanem

10. 3. – 14. 3. 2015, expoziția ISH, Frankfurt on Main

ISH este cel mai important târg mondial de echipamente pentru baie, energie, energie regenerabilă și aer condiționat. Unul dintre motto-urile principale ale acestui an a fost: "Design și funcționare în armonie", ceea ce corespunde perfect cu principalele obiective ale acțiunilor brandului RAVAK. Firma RAVAK a participat pentru a șasea oară. Ca cel mai mare producător de echipamente de baie din Europa Centrală și de Est își reprezintă țara din anul 2003. Din acest motiv, își exportă produsele în mai mult de 50 de țări.

výstava MOSBUILD 2014

15. 4. – 18. 4. 2015, expoziția MOSBUILD 2014

Compania RAVAK a participat în Europa la expoziția importantă anuală MOSBUILD 2014, care a avut loc în perioada 15 -18. aprilie la ЦВК «Экспоцентр».

výstava Nominace Czech Grand Design, Praha

24. 1. – 31. 3. 2014, expoziția Nominace Czech Grand Design, Praha

În sala de expoziții a Muzeului Național Tehnic din Praga sunt prezenți autorii design-elor nominalizate pentru premiile anuale ale Academiei de Design al Republicii Cehe în 2013 cunoscut sub numele de Premiile Czech Grand Design. Designer-ul brandului-RAVAK Krystof Nosal, a prezentat aici chiuveta din Conceptul Bath Gallery, pentru care a fost nominalizat pentru acest premiu prestigios.

Veletrh Big 5 Show, Dubaj

25. – 28. 11. 2013, Fair Big 5 Show, Dubaj

Reprezentarea în Dubai a brandului RAVAK este făcută prin participarea cu regularitate la cel mai mare târg local Big 5 Show. Expunerea Conceptului Chrome a stârnit un mare interes, iar printre altele, Sheikul Hamdan bin Rashid Al Maktoum, care a deschis expoziția, este unul dintre clienții noștrii mulțumiți. În sediul său de agrement folosește cada You.

Týden designu a módy Designblok, Praha

7. – 13. 10. 2013, Săptămâna de design și modă Designblok, Praha

RAVAK la jubileul celei de-a 15-a ediție a expoziției Designblok a prezentat noul său produs - Conceptul Bath Gallery al carui design a fost creeat de catre designerul nostru Kryštof Nosál. Succesul noului produs a atras atenția mass-mediei importante și a fost nominalizat la premiul anual Czech Grand Design la categoria Designerul anului 2013.