Instagram Pinterest Youtube

Concept Chrome

Cel mai mare concept cu design armonizat, de pe piață

Lăsați-vă inspirați de conceptul Chrome și baia vă va surprinde cu beneficiile de sinergia stilului său. Conceptul de Chrome este armonizat până la cel mai mic detalii din peste 250 de componente. Elementul estetic unificator este reprezentat de forma ovala, la care se conectează toate elementele într-un set atemporal și flexibil, inclusiv căzile de baie, paravanele de cadă, cabinele de duș de diferite forme, cădițele de duș, rigolele, chiuvetele, mobilierele de baie, numeroasele baterii și accesorii pentru baie.

 

Chrome partner  Vedeți cu proprii ochi conceptul Chrome

 

Componente ale Conceptului Chrome

Koncept Chrome

O soluție pentru fiecare baie

Grație cantității diferitelor produse și armoniei lor rafinate, conceptul Chrome poate dota camere de baie de orice dimensiune. Mai mult decât atât! Conceptul Chrome include, de asemenea, produse de toaletă, toate într-un design modern, atemporal.


Koncept Chrome

Ceramică și compozit

Sunt beneficiile ceramicii clasice preferatele tale, sau ești mai mulțumit de designul precis al unui material compozit turnat? Alege ceea ce este mai aproape de gustul tău și fii sigur că conceptul Chrome va avea o soluție pentru orice cerință. Ambele chiuvete, ceramice și turnate pot fi combinate cu mobilier de baie cu același stil, care susține ideea de bază a fiecărui model.


Koncept Chrome

Design universal

Formele produselor conceptului Chrome sunt simple, dar frumoase și nu vor înceta niciodată să te încânte. Stilul lor subtil va permite întotdeauna armonizarea cu alte echipamente.