Instagram Pinterest Youtube

Mobilier, Chiuvete şi WC

Mobilier baie

Fie că sunt un joc al neconvenționalului sau sunt de o eleganță clasică, mobilerele pentru baie și oglinzile RAVAK, reprezintă cel mai bun rezultat al priceperii și materialelor excelente folosite, ca bază pentru orice baie.

Mobilierele de baie RAVAK  sunt făcute de mâinile unor maeștri cu experiență care au folosit materiale nobile, transformându-le în obiecte perfecte, gata să-ți servească scopurilor tale zilnice și să îți ofere plăcere când le folosești. Formele și designul inovativ ale mobilierelor și oglinzilor sunt creeate de autori de la studioul Design Nosal, a căror țel este armonia estetică a tuturor conceptelor pentru baie. Mobilierul va ajunge în baia ta gata asamblat, reglat până la cel mai mic detaliu, pentru a-ți oferi o satisfacție maximă.

Mobilierele suspendate și chiuvetele RAVAK întotdeauna oferă soluții practice pentru depozitare pe chiuvetă si suficient spațiu în dulapuri. Forma si speciala impregnare profunda AMT (AntiMoistureTreatment) a mobilierului de baie RAVAK facilitează întreținerea și prelungește durata lui de viață. Ușile sunt tratate cu două straturi, de grund și un strat superior special, de vopsea rezistentă. Mulțumită acestui tratament, ele sunt impermeabile și pot fi curățate cu o cârpă umedă.  Întreținerea mobilierului de baie este facilitată și de execuția fără mânere a mobilierului, prin urmare, nu există obstacole care să deranjeze curățarea. Sistemul de montare suspendat al mobilierului ușurează curățenia sub acesta.

Toate mobilierele de baie RAVAK sunt echipate cu role de un înalt standard, cu amortizoare cu ulei  marca BLUM , sistem de suspensie HETTICH și balamale cu opritor marca SALICE. Aceste elemente metalice de un înalt standard de calitate, asigură o funcționare fară probleme pe toată durata de voață a mobilierului.

ALEGERE DUPĂ TIP