Instagram Pinterest Youtube

Mobilier, Chiuvete şi WC

Mobilier pentru baie după gamă Balance

Chiuvetă din ceramică și mobilierul modern - două jumătăți ale succesului oricărei băi

Gama modelelor Balance vă permite să vă asamblați propriul set de mobilier de baie în funcție de cerințele individuale, de volumul necesar spațiului de depozitare și de asemenea să alegeți tipul de chiuvetă, indiferent dacă este încastrată sau pe blat. Elementul de design al dulapurilor suspendate sunt decupajele impresionante ale suprafețelor frontale, care servesc și ca mânere.

Koupelnový nábytek Blanace

Ceramice

Mobilierul de baie Balance vă permite să alegeți dintre două tipuri de chiuvete, fie că este chiuvetă Balance încastrată într-un dulap, sau unul dintre modelele potrivite pentru blat (de exemplu Uni sau Uni Slim). Ambele tipuri de chiuvete sunt fabricate din ceramică rezistentă, ceea ce reprezintă o combinație ideală a proprietăților materialului tradițional, testat deja de sute de ani, cu mobilierul cu un design atemporal.


Koupelnový nábytek Blanace

Spații de depozitare ascunse și deschise

Seria Balance include două grupe de produse. Acestea vor satisface atât fanii spațiilor de depozitare ascunse, care preferă o chiuvetă cu un dulap cu sertare inteligent conceput, cât și iubitorii spațiilor de depozitare deschise, care sunt cel mai bine create, prin plasarea lavoarului pe un blat.


Koupelnový nábytek Blanace

Diversitate

O combinație între un blat (60, 80 sau 120 cm), un mobilier suspendat și o chiuvetă ceramică chiar împreună cu alte mobiliere pot oferi o varietate de soluții. Principalul beneficiu al acestora este spațiul ascuns pentru depozitarea lucrurilor (în sertare), completat de o zonă de depozitare din jurul chiuvetei și pe lângă toate astea, posibilitatea instalării unui suport de prosop metalic.