Instagram Pinterest Youtube

Baterii

Baterii baie

sortare după tip

În plus față de baterii pentru baie, de asemenea oferim baterii pentru chiuvete de bucatarie, care pot îmbunătăți activitatea ta din bucătărie și care împreună cu bateriile pentru baie unifică tonul estetic al întregului apartament. Este de preferință un singur brand, un service și cea mai înaltă calitate disponibilă…

Baterii cu un design practic

Cerința de bază în proiectarea bateriilor RAVAK este contribuția lor la viața de zi cu zi, funcționalitatea produsului și a stabilității sale - devine ceva obișnuit, și te vei bucura de el o lungă perioadă de timp. În procesul de proiectare a bateriilor noastre, am implicat renumitul studio de design Nosal , care are mulți ani de experiență în oferirea de soluții pentru baie, de multe ori apreciate de juriul concursurilor de proiectare independente.

Baterii de calitate, RAVAK

Bateriile noastre sunt realizate din alama de înaltă calitate, a cărror suprafață este formată dintr-un strat suficient de gros de crom. Practica a dovedit că mânerele lor ergonomice oferă o manipulare plăcută și ușoară. Bateriile de calitate RAVAK, au cartușe în special din ceramică, cu funcționare continuă și lină, care este garantată prin testarea la mai mult de 700.000 de mișcări. Pentru baterii oferim garantate timp de 5 ani. Practic, nu se creează depuneri pe perlatorul format din mai multe site din plastic. Bateriile RAVAK nu sunt dăunătoare sănătății, sunt certificate de către autorități independente și sunt ușor de instalat la racordurile de apă.

Service și reclamații

Fabricăm bateriile noastre de apă din cele mai bune materiale, cu cele mai bune tehnologii disponibile. In ciuda acestui fapt, produsul nostru se poate deteriora ca oricare altul. În aceste situații neplăcute echipa noastră profesionistă este gata să evalueze defectele de garanție din punctul de vedere al producătorului și să propună o soluție pentru a rezolva problema apărută în cel mai scurt termenul posibil. Pentru a scurta timpul necesar rezolvării eventualelor reclamații, vă rugăm să completați procesul verbal de reclamații și să îl trimiteți partenerului nostru de unde ați cumpărat produsul.

Instalare simplă

Instalarea bateriilor RAVAK este foarte simplă. Instrucțiunile de instalare sunt atașate la fiecare produs, sau sunt disponibile pe site-ul nostru de unde le puteți descărca.

Intretinere

Intretinerea bateriilor RAVAK este foarte ușoară. Pentru a vă menține bateria frumoasă pentru o lungă perioadă de timp, vă rugăm să urmați aceste instrucțiuni:
1. Pentru a curăța bateria, utilizați RAVAK Cleaner Chrome sau curățați cu apă fierbinte ori alte preparate neagresive, care nu afectează stratul de suprafață al cromului.
2. Utilizați o cârpă moale pentru a șterge suprafața bateriei și pentru a preveni zgârierea suprafeței bateriei.
3. În niciun caz nu utilizați produse care conțin clor, acizi sau produse de curățat care conțin nisip fin.
4. Dacă este necesar, deșurubați și curățați perlatorul.