Instagram Pinterest Youtube

Baterii

Baterii Chrome II

Dinamica plăcută a formelor ovale

Bateriile Chrome II reflectă tendințele actuale în designul băilor. Au ieșit din stiloul designerului Kryštof Nosál. Poti alege baterii pentru chiuveta, cada, dus si bideu din oferta completa.

Vodovodné batérie Chrome II

O abordare inteligentă a investigației

Bateriile echipate cu funcția BeCool economisesc consumul de apă caldă și, prin urmare, energie. Cum? Mișcarea manetei bateriei începe în poziția de mijloc și din aceasta curge doar apă rece. La bateriile standard, în această poziție, apa fierbinte este deja amestecată cu apa rece. Adesea, asta este inutil. Nici măcar nu curge apa de care avem nevoie, pentru o clătire scurtă a mâinii.
Sistemul BeCool garantează că apa începe să se încălzească numai atunci când îți dorești cu adevărat. Când rotiți maneta spre stânga. Acest lucru vă economisește banii și protejeaza planeta noastră.

Vodovodné batérie Chrome IIO soluție inteligentă nu numai pentru cadă 

Bateria pentru cada are un comutator special. Ridicarea manetei pornește dușul. Prin rotirea brațului perpendicular pe corpul bateriei, acesta comută și începe curgerea apei în cadă. Puteți folosi și alimentarea căzii și dușului în același timp, poziționând brațul la 45° - brațul nu ocupă spațiu și, atunci când este necesar, umple orice recipient fără probleme.


Vodovodné batérie Chrome II

Negru sau crom lucios?

Conectați elementele din baie folosind culori și detalii. Alegeți designul de culoare al bateriei. Variantele sunt crom și negru mat. Accesoriile se vor adapta, de asemenea, pe gustul dumneavoastră, care sunt desigur în aceeași nuanță cu bateria noastră.