Instagram Pinterest Youtube

Service

Garanția pentru produsele RAVAK

Cumpărătorii au dreptul legal la o perioadă de garanție de 2 ani la achiziționarea produselor RAVAK. Perioada de garanție se calculează de la data cumpărării produsului de către cumpărător în conformitate cu certificatul de garanție ca fiind data vânzării respectiv cumpărării sau de la punerea în funcțiune a produsului de către o persoana fizică sau juridică certificată (dacă este finalizată în termen de trei zile de la cumpărare).
Perioada de garanție nu include perioada scursă de la data trimiterii unui proces verbal de reclamații până la data la care cumpărătorul recepționează produsul, după reparația efectuată în garanție.

Produsele RAVAK îndeplinesc cele mai înalte cerințe privind calitatea,
astfel încât vă oferim pentru întreaga selecție de produse
EXTRA GARANȚIE GRATUITĂ!

Căzi

Oferim o garanție de 10 ani pentru toate căzile de baie. Pentru aceasta este necesarăe utilizarea suportului original RAVAK (picioare) pentru tipul de cadă respectiv, în conformitate cu instrucțiunile de instalare
Oferim o garanție de 3 ani pentru seturile de scurgere selectate pentru cadă.

Cabine de dus, uși de duș și paravane pentru căzi, din gama SUPERNOVA

Pentru toate cabinele și ușile de duș oferim o garanție de 5 ani, (valabil începând cu 1.1.2019). Componentele consumabile (garnituri, magneti, conectori) beneficiaza de garantia legala.
Pentru soluția tehnică AntiBlock (sistemul de închidere și deschidere a ușii glisante), oferim o garanție de 10 ani pe baza unei durate de viață testate de minim 1.000.000 de deschideri.

Cădițe de duș

Oferim o garanție de 5 ani pentru cădițele de duș din marmură turnată (valabil începând cu 1.1.2017).
Oferim o garanție de 3 ani pentru sifoanele pentru cădițe.

Scăunele de duș

Oferim o garanție de 10 ani pentru toate scaunelele de duș Chrome și OVO II (valabil începând cu 1.6.2020).

Sifoane de pardoseală și rigole

Pentru rigolele din oțel inoxidabil (sau componente fixe), oferim o garanție de 25 de ani. Piesele detașabile ale rigolelor din inox sunt acoperite de garanție o perioadă de 3 ani.
Pentru rigolele din plastic și pentru sifoanele de pardoseală, oferim o garanție de 6 aniPiesele detașabile sunt acoperite de o garanție de 3 ani.

Chiuvete

Oferim o garanție de 5 ani pentru toate chiuvetele și minichiuvetele (valabil începând cu 1.3.2021). Oferim și accesorii pentru chiuvete (ventile și sifoane), pentru care garanția este de 3 ani.

Mobiliere pentru baie

Oferim o garanție de 5 ani pentru toate mobilierele pentru baie (valabil începând cu 1.1.2017).

Baterii pentru baie

Oferim o garanție de 5 ani pentru toate bateriile*. 
Oferim o garanție extinsă de 10 ani pentru corpul de bază pentru bateriile ascunse R-box*.
Oferim o garanție extinsă de 5 ani pentru accesoriile de baie.
Garanția de cinci ani nu se aplică accesoriilor pentru baterii la care garanția legală este de 24 de luni.

*Condiția de valabilitate a garanției extinse pentru baterii este folosirea filtrelor de protecție la intrarea apei in baterie pentru a nu permite intrarea impuritatilor din conducte in apartament/casa min. 200 μm. Temperatura maximă de funcționare recomandată la intrarea în baterie este de 65 ° C. Presiunea maximă de funcționare recomandată la intrarea în baterie este de 0,5 MPa.

Vase WC și bide

Pentru vasele WC și bideuri oferim o garanție de 10 ani (valabil începând cu 1.1.2019). Accesoriile sanitare (capacele wc și butoanele de comandă) sunt supuse unei garanții de
3 ani .

Module WC

Pentru modulele WC și modulul bidet (sau piese fixe), oferim o garanție de 10 ani. Piesele detașabile ale modulelor sunt acoperite de o garanție de 3 ani.

Garanția nu se aplică pentru:

  • defectele rezultate din instalarea neprofesionistă, care nu respectă instrucțiunile din instrucțiunile de instalare și pregătirea clădirii
  • defecțiuni cauzate de utilizarea sau întreținerea necorespunzătoare
  • uzura în condiții normale de funcționare
  • deteriorarea mecanică și a altor produse într-o situație neașteptată (de ex. Incendiu)
  • defectele cauzate de utilizarea produsului în afara spațiului camerei de baie, în condiții necorespunzătoare sau extreme (de exemplu, într-o sală de saună, zonă exterioară etc.)
  • defecte în care cumpărătorul a fost notificat în scris și pentru care a fost acordată o reducere a prețului de achiziție. Defectele produselor nu sunt datorate proprietăților materialelor folosite, admise de normele standardul în vigoare.

Pentru mai multe informații, consultați secțiunea Service.

Certificat de garanție

Păstrați certificatul de garanție și factura de achiziție (sau documentul de instalarea profesională) pentru întreaga durată a garanției.
Împreună cu produsele dvs. veți primi, de asemenea, un certificat de garanție (dacă nu primiți, atunci factura va servi drept certificat de garanție, factura care vă va fi trimisă împreună cu bunurile sau prin e-mail după livrarea bunurilor).
Vom accepta cu plăcere ca certificat de garanție la punctele de vânzare sau la comerciantul cu amănuntul de unde ați cumpărat produsele, prezentarea unui document fiscal sau a unei copii a acestuia și tot acolo veți putea completa un certificat de garanție. Puteți, desigur, și să trimiteți documentele prin poștă - împreună cu numărul dvs. de comandă sau o copie a facturii – către:

RAVAK ROM srl
str. 23 August 75
70000 Buftea, jud. Ilfov