Instagram Pinterest Youtube

Solitare, carismatice, cu zonă de depozitare

Chiuvete Yard

Mai mult despre produs

Chiuvete si lavoare baie

Cea mai bună chiuvetă este atât de discretă încât nici nu vei observa că o foloseşti. Este spaţioasă în aşa fel încât să nu-ţi restricţioneze mişcările, să îţi ofere suficient spaţiu pentru săpun şi periuţe de dinţi, suficient de robustă ca să susţină o utilizare intensivă, uşor de curăţat şi nu în ultimul rând formează un tot unitar plăcut şi estetic împreună cu dulapul în care poţi pune tot ceea ce ai nevoie.
În plus pe lângă chiuvetele clasice cu dimensiuni de 60,70 sau 80 de cm, oferim chiuvete duble (gama Chrome sau Classic) şi de asemenea chiuvete mini (Classic Mini I şi Classic Mini II), care se va potrivi de minune în toaleta mică.

Chiuvetele RAVAK se potrivesc de minune cu celelalte concept e şi unele din ele au fost create pentru a fi plasate deasupra căzii de baie (chiuvetele Avocado, BeHappy), ori separat cu mobilierele aferente.

Creăm chiuvetele din material compozit, dolomită măcinată (marmură turnată) sau pe bază de ceramică. Beneficiile chiuvetelor din marmură includ margini perfect clare şi o suprafaţă plană. Materialele ceramice oferă o gamă variată de beneficii incluzând compacticitate şi robusteţe ridicate, întreţinere uşoară şi linii simple frumoase potrivindu-se fiecărui concept de baie.