Youtube Instagram

Solitare, carismatice, cu zonă de depozitare

Chiuvete Yard

Mai mult despre produs

Chiuvete Natural

Ele nu atrag atenția, ele doar vă servesc

Chiuvetele Natural pentru montarea la perete se potrivesc în oricare cameră de baie unde produsele individuale montate nu inhibă, ci împreună creează un întreg practic, o combinație cu gust. Natural Duo aduce o nouă dimensiune pentru chiuvetele duble, folosite în baie.

Umyvadla Natural

Dimensiuni pentru fiecare baie

Cu dimensiuni de la 50 cm la peste 80 cm, chiar 120 cm pentru chiuvetele duble, chiuvetele Natural îndeplinesc cerințele din aproape orice fel de baie. În plus, dimensiunea longitudinală este adaptată mișcării naturale a mâinilor și a spațiului din baie.


Umyvadla Natural

Soluție unică pentru chiuvetele duble

Modelul Natural Duo nu are acea bordură de separare clasică acestui tip de chiuvete, oferind astfel o mai mare suprafață utilă pentru spălare dar și pentru depozitare. Spațiul astfel obținut se poate păstra curat mult mai ușor și oferă avantajul unui singur ventil de scurgere. Chiuvetele Natural sunt oferite fără orificiu de preaplin și astfel se vor folosi ventilele fixe pentru scurgere.


Umyvadla Natural

Material progresist

Chiuvetele Natural sunt fabricate din marmură turnată.  Acestea păstrează avantajele naturale, originale ale materialului, eliminând în același timp dezavantajele.  Marmura turnată permite portretizarea perfectă a design-ului produsului și nu lasă nici un spațiu pentru inexactități. Chiuvete clar definite, margini perfect drepte și netede, ele sunt foarte lucioase și plăcute la atingere, ușor de întreținut, suprafață non-poroasă,solidă și fermă.