Instagram Pinterest Youtube

Concept Rosa II

Un design inteligent, pentru orice baie

Cautati ceva practic pentru baie, care să fie durabil și care să nu vă plictisească în timp și care să salveze un maxim de spațiu în baie? Atunci alege conceptul Rosa II, bazat pe o cadă asimetrică. Conceptul Rosa II este unul din cele mai populare și deasemenea unul din cele mai imitate forme de pe piață - alege originalul, alege Conceptul Rosa II de la RAVAK.

 

Componente ale Conceptului Rosa II

Koncept Rosa

Perfecțiune și rafinament

Toate produsele din conceptul Rosa au fost dezvoltate pe baza unor cunoștințe detaliate a cerințelor specifice ale clienților noștri. Componentele individuale ale conceptului sunt unificate prin design și din punct de vedere funcțional și prin urmare, vă permite să maximizați fiecare colț al spațiului de baie.


Koncept Rosa

Pentru orice dimensiune

Conceptul Rosa include trei modele de cazi de baie, care diferă între ele prin dimensiuni în primul rând, dar și ca design, de la cele mai mici, Rosa 95 cu numai 95 cm lățime, la cele confortabile de 170 de cm lungime și 105 cm lățime, Rosa II. Fiecare cadă este prevăzută cu un paravan de cadă cu o formă precisă și o serie de alte produse de baie conexe.


Koncept Rosa

Ofertă bogată

Conceptul Rosa nu începe și se termină cu cada asimetrică. Din contră, ea reprezintă un concept cuprinzător și rafinat, elaborat până în cel mai mic detaliu. Puteți alege, de asemenea, paravanul de cadă, chiuvete în  mai multe variante diferite, mobilier pentru baie și baterii.