Instagram Pinterest Youtube

Baie

Garanție pe viață pentru căzi - înregistrare

Stimate client,

Vă mulțumim pentru cumpărarea căzii acrilice Ravak (denumită în continuare „cadă” sau „produs”). Producătorul, compania RAVAK a.s., vă oferă garanție pe viață rugându-vă să respectați cele câteva condiții necesare.

Garanția pe viață se poate acorda doar atunci când cumpărătorul persoana fizica își înregistrează produsul în formularul de mai jos la maxim 60 de zile de la cumpărare și poate fi utilizat numai în cazul în care cumpărătorul, atunci când solicită aplicarea garanției pe viață, să prezinte certificatul de garanție primit atunci când a achiziționat cada, certificat completat corect de către vanzător, împreună cu dovada (factura sau bonul) de achiziționare al produsului.

Procedura de înregistrare

Este necesar ca în înregistrare, cumpărătorul să treacă numele, prenumele, data nașterii, adresa exactă, numărul de telefon, tipul de cadă cumpărat, numărul de serie al acesteia, data cumpărării (nr.factura sau bon fiscal/data), numele companiei de unde a cumpărat cada și locul din care a cumpărat-o. Cumpărătorul deasemenea va fi întrebat dacă este interesat de noutățile brandului RAVAK.

Cumpărătorul va primi la adresa de e-mail dată, o confirmare de înregistrare. RAVAK ROM își rezervă dreptul de a verifica identitatea persoanei care solicită o garanție pe viață cu persoana înregistrată pentru garanție pe site-ul www.ravak.ro.


Formular de înregistrare

 - câmpurile marcate sunt obligatorii

required
  required
  required
required
required
required
required
required
required
required
required
required
required
 
required required

Certific prin prezenta că am luat la cunostință și sunt deacord cu termenii ofertei de garanție pe viață pentru cadă și compania RAVAK ROM are consimțământul meu explicit pentru prelucrare, colectarea și utilizarea publica a datelor cu caracter personal (nume, adresa, numărul de telefon). RAVAK ROM SRL își rezervă dreptul de a folosi și de a face publice datele cu caracter personal ale Cumparatorului de cadă RAVAK, în scopuri de marketing, în conformitate cu Legea. Nr. 677/2001 privind protecția datelor cu caracter personal, cu modificările ulterioare. Menționez în mod special, că sunt de acord ca societatea în RAVAK ROM SRL să introducă datele mele personale în baza sa de date. Acest acord este în vigoare până la anunțarea societății în scris asupra modificarii opțiunilor.


Concepte:

Garanție pe viață

Garanția pe viață este o ofertă fermă din partea companiei RAVAK, a.s. prin filiala din Romania SC Ravak ROM srl și se desfasoara pe perioada 01.01.2020 - 30.06.2024. Această garanție se acordă dacă cumpărătorul achită contravaloarea produselor cumpărate către vânzător. Pe perioada garanției, produsul va fi reparat, sau dacă nu este posibil, va fi înlocuit cu un produs identic, indiferent de numărul de solicitări trimise în acest sens in această perioadă.

Cumpărător

Cumpărătorul la care se referă acordarea garanției pe viață poate fi doar o persoană fizică. Garanția pe viață se aplică pe toată durata vieții cumpărătorului. Aceasta încetează în cazul în care produsul cumpărat intră în folosința altei persoane (prin vanzare sau in oricare alt mod).

Soluționarea reclamațiilor

În eventualitatea în care produsul defect, care face obiectul garanției se scoate din producție în perioada respectivă, producătorul îmreună cu cumpărătorul vor agreea schimbarea acestuia cu un produs similar, care este cel mai aproape de produsul schimbat, atat din punct de vedere al prețului, cât și al formei. Dacă produsul similar este mai scump cu 10% sau peste, cumpărătorul va achita diferența de preț.  Costurile adiționale generate de instalarea produsului, vor fi suportate de către cumpărător. Ca și costuri adiționale, menționăm costurile de transport, instalare, materiale folosite, etc. Cada trebuie să poată fi montată, fără lucrări de demolare. În cazul în care sunt însă necesare, costurile vor fi suportate de către cumpărător. Compania RAVAK, a.s. oferă garanția pe viață pentru cadă. În urma solicitării aplicării garanției pe viață, un reprezentant RAVAK se va deplasa la domiciliul cumpărătorului pentru constatare. La solicitarea reprezentantului nostru, va rugăm respectuos sa prezentați actul de identitate, pentru a se putea face dovada respectării condițiilor de garanție menționate.

Perioada de garanție aplicabilă Garanției pe viață

Garanția pe viață începe în momentul înregistrării datelor cumpărătorului pe site-ul  www.ravak.ro în cazul în care produsele au fost achitate catre vânzător, sau de la data instalării acesteia de către un instalator certificat (dacă instalarea este făcută în termen de 7 zile de la cumpărare).

Condițiile de aplicare a Garanției pe viață pentru căzile RAVAK

Garanția pe viață pentru căzile acrilice RAVAK se aplică pentru:

 • cumpărătorul care se înregistrează pe site-ul www.ravak.ro
 • căzile nou achiziționate de la partenerii RAVAK ROM, de la RAVAK ROM sau de pe e shopul RAVAK ROM
 • căzi, nu pentru accesorii cum ar fi sisteme de scurgere, tetiere, panouri, panelkituri, etc.
 • căzile instalate în conformitate cu instrucțiunile de instalare RAVAK, aflate și pe site-ul nostru și livrate împreună cu cada
 • căzile instalate pe suportul original RAVAK  
 • căzile pentru care întreținerea și curățarea se face conform instrucțiunilor recomandate de producător și indicate în manualul de instalare care însoțește produsul
 • defecte de fabricație.

Garanția pe viață pentru căzile acrilice RAVAK nu se aplică pentru:

 • căzile cu defecte cauzate de instalarea incorectă (instalarea nu s-a făcut conform instrucțiunilor de instalare și de pregătire pentru instalare)
 • căzile cu defecte cauzate de utilizarea incorectă sau întreținerea necorespunzătoare și în special utilizate și la îmbăierea animalelor
 • uzura normală de folosire
 • deteriorari mecanice
 • reparații făcute produsului, șlefuire, cimentare, înafara cadrului garanției pe viață
 • defecte cauzate de forță majoră (de exemplu. incendii, cutremure și alte dezastre naturale)
 • defecte cauzate de utilizarea produsului în afara camerei de baie, în condițiile greșite sau extreme (de ex. în aer liber, etc.)
 • cazile achizitionate pentru hoteluri sau pensiuni, adica nu sunt achizitionate pentru uz personal.

În cazul în care nu sunt îndeplinite oricare dintre condițiile enumerate aici, condiții definitorii pentru a oferi o garanție pe viață, cumpărătorul beneficiază de garanția normală oferită. Aceasta este perioada legală standard, definită în certificatul de garanție.

Folosirea si pastrarea datelor personale se va face strict in conformitate cu legislatia in vigoare si numai cu acordul peroanelor respective.

 

Dacă ați cumpărat o cadă, înscrieți-vă pentru a beneficia de garanția pe viață aici.