Instagram Pinterest Youtube

Mobilier, Chiuvete şi WC

Produse sanitare din ceramică

Echipamentele RAVAK pentru toalete au caracteristici care combină materiale tradiționale (ceramică) și un design modern. Cronfecționăm vasele de toaletă dintr-o ceramică de calitate plină de măiestrie, cu un design simplu și perfect fără a dori a se atrage atenția ci pentru a susține funcțiile practice ale camerei de baie.

Faptul că baia și toaleta WC sunt în aceeași încăpere  are avantaje practice cât și dezavantaje, neexistând imperfecțiuni în materie de frumusețe și stil. Întreaga încăpere poate fi echipată cu produse ale aceluiași concept care se armonizează împreună, dând dovadă de spirit practic și sofisticare. Căzile Chrome, cabinele de duș și chiuvetele vin împreună cu un vas WC din ceramică și un bideu care se potrivesc cu materialele de instalare. Toate acestea  în puncte  de vânzare și un brand cu garanție oferită de un leader producător ceh.

Conceptul Chrome a fost dezvoltat de către designer-ul autor pentru a echipa și o toaletă separată în caz de nevoie. Pe lângă vasul WC și bideu, conceptul include de asemenea și o chiuvetă pentru spălat pe mâini alături de un dulap mic, robinete și o gamă variată de accesorii precum suporturi pentru săpun și pahare, suporturi pentru hârtie igienică, dozatoatre de săpun și rafturi din sticlă.