Youtube

Cazi de baie

Din căzile confortabile, nu vei dori să pleci. Investiția în cada visurilor tale, te va răsplăti repede prin satisfacția de lungă durată pe care ți-o va oferi. Din gama noastră largă de forme și dimensiuni ale căzilor acrilice, poți foarte ușor alege cada de baie care ți se potrivește.

Cu forma lor practică și spațiul lor interior, majoritatea căzilor acrilice RAVAK combină funcțiile de cadă și de cabină de duș, acestea oferind astfel un spațiu maxim pentru o îmbăiere sau un duș confortabil. Pentru majoritatea căzilor, puteți alege un paravan sau o ușă pentru cadă, pentru a face și un duș confortabil. Unele dintre căzile noastre sunt parte a unui "concept", ceea ce înseamnă că poți armoniza designul lor cu chiuvete, mobilă sau baterii.
Căzile de baie RAVAK au fost create de designeri de succes, inclusiv de cei de la renumitul studio de design Storz, renumit mai ales pentru creerea designului mașinilor de lux sau de studioul ceh de design Nosal,  ale căror căzi de baie concepute pentru RAVAK au câștigat cele mai prestigioase premii pentru designul lor inovativ și perfect funcțional.
Grație tehnologiei moderne și controlului calității pe mai multe niveluri, o garanție de zece ani este oferită pentru toate căzile de baie RAVAK (atunci când sunt instalate în conformitate cu instrucțiunile noastre).

  Înregistrează-te și obține o garanție pe viață pentru cadă