Instagram Pinterest Youtube

Cazi de baie

Cadă baie – relaxare și confort pentru toți membrii familiei

Nu veți dori să părăsiți baia confortabilă. Cada visurilor tale este o investiție care îți va reveni rapid sub forma unei satisfacții pe termen lung. Din gama largă de forme și dimensiuni ale căzilor noastre din acril turnat, rezistent UV, o poți alege cu ușurință pe cea care se potrivește exact în baia ta.

Căzi pentru băi cu design inovator, amenajate cu mult bun gust

Formele practice și spațiul interior ale majorității căzilor de baie acrilice RAVAK combină atât funcția unei căzi, cât și cea a cabinei de duș. Ele oferă astfel spațiu maxim pentru baie și duș confortabil într-o formă dată. Pentru majoritatea căzilor, puteți alege un mâner practic din oțel inoxidabil pentru o mai mare siguranță, iar pentru duș, de exemplu, un paravan sau paravan tip ușă, pentru cadă. Unele dintre căzile noastre fac parte din așa-numitul concept, ceea ce înseamnă că le puteți asorta din punct de vedere al designului, de exemplu, cu chiuveta, mobilierul și bateriile.
Autorii căzilor RAVAK sunt designeri de succes, fie că este vorba de renumitul studio Storz, renumit în special pentru designul mașinilor de lux, sau de studioul ceh Design Nosal, ale cărui autoutilitare concepute pentru RAVAK adună cele mai prestigioase premii pentru inovație și o perfectă funcționalitate.
Datorită tehnologiilor moderne și controlului calității în mai multe etape, vă putem oferi o garanție semnificativ extinsă de 10 ani pentru toate căzile RAVAK (dacă sunt instalate în conformitate cu instrucțiunile de instalare). Pentru a obține o garanție pe viață pentru cada aleasă, vă invităm să vă înregistrați accesând Garanție pe viață pentru căzi

  Înregistrează-te și obține o garanție pe viață pentru cadă