Instagram Pinterest Youtube

Soluții complete pentru camera de baie

Baia, precum și întregul apartament necesită o idee decisivă care reconciliază cantitatea necesară de produse individuale într-un întreg funcțional și estetic. RAVAK este singurul care oferă pe piață o gamă largă de accesorii pentru baie. O idee clară, un design uniform, o prelucrare precisă, sunt principalele avantaje.

Majoritatea conceptelor se bazează pe designul căzii de baie, care poate fi proiectat la cabina de duș, la chiuvete, mobilier de baie, paravan pentru cadă, bideu, baterii și accesorii practice. Conceptele RAVAK sunt potrivite pentru băi de toate dimensiunile, de la cele mai mici, unde fiecare centimetru este folosit, sau peste dimensiunile standard, unde acestea sunt piesele dominante din baie. 

Vă oferim 9 unități de design - 9 concepte pentru baie:
  • Concept 10° - te întâmpină. O ușoară rotire cu 10 ° dă naștere unui concept practic și eficient pentru baie.
  • Concept Chrome - cel mai larg concept de design unitar de pe piață. O parte a conceptului pentru întreaga familie include o cabină de duș lângă cadă.
  • Concept Formy 01 și Concept Formy 02 - Transformarea fină a liniilor în două forme. 
  • Concept Evolution - contrastul atrăgător al forțelor robuste și luminozitatea designului rezultat la cel mai înalt nivel.
  • Concept Rosa - concept inteligent și popular pentru fiecare baie care vă permite să creați în oricare din cele 3 căzi asimetrice, un duș spațios.
  • Concept Classic - atemporal și practic. O soluție completă pentru baie, în care liniile clasice și utilitatea primează.
  • Concept Avocado - din minim vei profita la maxim. Cadă mică și totuși foarte confortabilă, cu o chiuvetă practică pentru cele mai mici băi.
  • Concept BeHappy II - un set complet de produse nu numai pentru băile mici. În plus față de o cadă specială conică și chiuvetă deasupra căzii, conceptul oferă de asemenea o chiuvetă de formă clasică cu un dulap pentru depozitarea necesarelor din baie.

Alegeți unul dintre modelele noastre de design pentru baie și evitați astfel timpul lung petrecut în magazinele d profil!