Youtube Instagram

Soluții complete pentru camera de baie

Concept Evolution

Un contrast de forță și strălucire pentru o baie deosebită

Conceptul Evolution nu este unul care să fie trecut cu vederea. Liniile sale curbe, cursive, creează o atmosferă de bine, de relaxare. Conceptul Evolution reprezinta un contrast atractiv de forme robuste și o strălucire indiscutabilă.

 

Componente ale Conceptului Evolution

Koncept Evolution

Cadă confortabilă

Spațiul său interior se bazează pe o elipsă, forma cea mai naturală a naturii înconjurătoare, și care transmite un sentiment de securitate și de relaxare. Dimensiunea ei o face o cadă de baie mare, care domină firesc întreaga baie, dar spre deosebire de o cadă de baie complet solitară, acesta se va conforma cu ușurință la orice dimensiuni ale spațiului.


Koncept Evolution

Ofertă completă

Produsele cu un design distinctiv au nevoie de produsele adecvate pentru a se combina. Acesta este motivul pentru care cada Evolution este completată cu alte produse necesare unui concept rafinat, care să doteze o cameră de baie modernă. Acestea sunt foarte practice și toate sunt pe aceeași ”lungime de undă”.


Koncept Evolution

Design de autor

Cada de baie Evolution a reușit deja să adune premii nu doar de la clienții mulțumiți, ci și din cercurile profesionale. Centrul de Design al Republicii Cehe a onorat-o cu distincția Produsul Excepțional al Anului.