Instagram Pinterest Youtube

Istoricul companiei

Vývoj produktu a technologií v časeclic pentru a mări

2017

RAVAK oferă de asemenea, un unic WC și bide Uni Chrome, care corespund designului conceptului general Chrome.

2016

Noul concept de baie RAVAK oferă două Formy. Ravak dorește să apeleze la iubitorii de căzi clasice dreptunghiulare, care apreciază și noul concept. Proiectul FORMY, introduce de asemenea intrarea mărcii RAVAK în sortimentul de chiuvete pentru blat. 

2015

Grație autorului Conceptului 10 ° designerul Kryštof Nosal, am trimis un mesaj clar comunității internaționale de artiști profesioniști și designeri că este necesar să conteze pe marca RAVAK. Cum este singurul din Boemia, acest concept baie a câștigat premiul european cel mai prestigios pentru inovare, în categoria sa, Red Dot 2015.

2014

Intrare treptată în segmentul de lux a fost facilitată de prima cada de baie stativă freestanding (Freedom) din gama de produse RAVAK. Cele mai simple, formele pline de ingeniozitate, de emoție îți oferă o nouă libertate, aceea de a decide locul în care vreu să faci baie, locul din care să ai vederea preferată. Acestea sunt avantajele care, de la introducerea căzii, au convins deja mulți clienți.

2013

Piatră de hotar, an care a îmbogățit gama RAVAK cu primele produse din viitorul concept, cel mai mare de baie de pe piață - Conceptul Chrome. Autorul lui, Kryštof Nosal, a combinat în elementele sale forma ovala discretă si formele simple, moderne, pentru a obține o soluție minimalistă prietenoasă, care se potrivește în fiecare baie modernă și include în mod categoric tot ceea ce ai nevoie în baie și toaletă.

2010

RAVAK a intrat, de asemenea, pe segmentul de baterii. Prima serie au fost bateriile Suzan, Rosa și Neo, compania fiind în prezent la următoarea serie de patru modele, toate într-o ofertă completă în funcție de tipul de instalare. Fabricate din cele mai bune materiale, cu cinci ani de garanție și de monitorizare a servisului, în orice moment.

2009

În cadrul îndeplinirii strategiei de găsire a unor soluții complete pentru baie, am inclus un segment complet nou în gama de produse - mobilierele de baie. Acestea se deosebesc de restul de pe piață prin profunzimea la care se face tratamentul special anti-umiditate (AMT) si prin designul autorului, Kryštof Nosal și care au fost concepute în mod ideal pentru succesul individual al căzilor și chiuvetelor.

2005

De la începutul cooperării cu tânărul designer promitator, Kryštof Nosal, la momentul respectiv încă student al Academiei de Arte, Arhitectură și Design din Praga, a fost creată cada de baie etalon Evolution, care a format decalajul revoluționar dintre produsele RVAK existente și noua gamă de produse. Cada de baie Evolutia prin forma sa originală a atras atenția cercului profesional al Centrului de Design din Republica Cehă, care a premiat-o anul următor cu premiul ”Produsul de Excelență al anului”.

2004

Unul dintre produsele care este cel mai popular în rândul clienților și cel mai frecvent copiat de către concurenți are o tradiție de producție care datează din 2004. Este scaunul pliabil Ovo, dezvoltat inițial pentru a fi utilizat numai în cabinele de duș, dar care datorită popularității sale, în prezent este oferit în variantele de proiectare adaptate pentru a fi utilizate în orice parte a interioarelor și chiar în exterior. Proprietățile caracteristice rămân capacitatea de încărcare, rezistența maximă a metalului inoxidabil, asamblare ușoară și posibilitatea practică de pliere la perete. La forma inițial ovală, am adăugat de asemenea treptat, o formă pătrată modernă, astfel încât scaunul satisface toate gusturile. Totodată, RAVAK a început colaborarea cu designerul ceh Kryštof Nosal, autor al inovațiilor de design pentru chiuvetele turnate și căzile Evolution, Praktik și BeHappy

2000

Compania a inceput colaborarea cu excelenta firmă austriaca de design Storz, care este bine-cunoscută în industria automobilelor precum și în proiectarea de bunuri de consum. Această dezvoltare comună a adus produse de succes, cum ar fi cabina de duș Whitewater, cazi Avocado, Lovestory și Magnolia și recent, în 2009, cada de baie XXL.

1998

Anul 1998 a marcat începutul producției de cazi acrilice. In anul 1999, RAVAK a dezvoltat cada de baie originală Rosa, care a devenit cel mai bine vandută cadă de baie din Europa și a câștigat numeroase premii prestigioase la târguri internaționale. Succesul imens a direcționat RAVAK spre dezvoltarea produsului atât din punct de vedere practic cât și ca și design. În același an, s-au introdus sisteme de hidromasaj pentru cele mai multe dintre cazile de baie.

1997

Compania a extins gama de producție cu cabine de duș de lux cu sticla tratată cu un strat Anticalc. În 1996 și 1997 RAVAK început să se extindă în străinătate. Primele activități internaționale de dezvoltate au fost în Slovacia, Germania, Rusia și Polonia, urmate de Ungaria, țările baltice și Ucraina. În anii următori, RAVAK s-a extins către alte țări din Europa și Asia, și anume Emiratele Arabe Unite, Spania, Letonia, China, România, Kazahstan. În prezent, RAVAK are mai multe filiale în străinătate și exporturi către peste 50 de țări din Europa, Asia și Africa.

Înființare

Compania RAVAK a fost infiintata în anul 1991 ca o societate cu răspundere limitată și a fost listată în 1997. Ea poartă încă numele original care reflectă numele celor doi fondatori - familiile Vařeka și Kreysa. Ambele familii încă gestioneze în mod activ compania. Inițial, gama de produse a constat în cabine şi cădițe de duș fabricate sub licența unei companii Franceze. În 1993, RAVAK au început să investească în dezvoltarea internă și un an mai târziu compania a introdus linia de cabine de duş Supernova dotate cu tehnologie patentată. Ele sunt considerate de către consumatori ca fiind cele mai fiabile cabine de duș de pe piata.