Instagram Pinterest Youtube

Mobilier, Chiuvete şi WC

Chiuvete ceramice Yard

Solitare, carismatice, cu zonă de depozitare

Yard, tradus prin „curtea din spate”, exprimă un loc limitat, care este al meu, unde vreau să am ordine și unde încă mai există mult spațiu pentru tine.

Umyvadla Yard

 

Colecția Yard de cinci chiuvete ceramice care au fiecare cate „o curte în spate” - zonele de depozitare mai joase, în spatele chiuvetei. Datorita lor, aceste chiuvete montate pe perete ofera acelasi confort ca si chiuvetele de blat - spatiu amplu de depozitare. În plus, excelează în mod natural ca un solitari carismatic

Umyvadla Yard

Designul levitator

Designerii Vrtiška & Žák au înconjurat o chiuvetă perfect minimalistă, cu o zonă de depozitare coborâtă sub marginea sa și un suport de montare, ridicat la un nivel de design original.

Chiuveta nu are nevoie de mobilier, este asezată pe consola mentionata, care sustine vizual expresia luminoasa a intregii instalatii.

Umyvadla Yard

Totul la îndemână, nu la vedere

Zona de depozitare ascunsă în spatele corpului elegant al chiuvetei oferă suficient spațiu pentru a depozita necesitățile zilnice.
Periile, dozatoarele și alte obiecte mici dispar atât de ușor și nu deranjează impresia estetică a băii. În plus, articolele aruncate nu cad niciodată în chiuvetă.


Umyvadla Yard

Armonizat, pentru a armoniza

Colecția Yard îmbină armonios formele rotunde și drepte.
Prin urmare, este posibil să amplasați chiuveta în interiorul care are orice stil, mai mult sau mai puțin, știind că Yard se va armoniza cu alte echipamente de baie.


Umyvadla Yard

Alegeți forma, dimensiunea și culoarea

Ai nevoie de o variantă dreaptă sau de colț? Alegeți dintr-o varietate de forme și dimensiuni.

In plus, pot fi combinate cu consola din otel alb, negru sau inoxidabil. Magia eleganței aduce combinația dintre consolă, baterie, sifon și ventil într-un singur ton.