Instagram Pinterest Youtube

Solitare, carismatice, cu zonă de depozitare

Chiuvete Yard

Mai mult despre produs

Chiuvete Moon

Soluția cea mai naturală pentru orice baie modernă

Setul de chiuvete din marmură turnată, cu design bazat pe formele geometrice ale cercului, cu diverse modificări. Datorită expresiei necomplicate și sentimentul de luminozitate se potrivește în toate interioarele contemporane.

Umyvadla Moon

Forme circulare

Chiuvetele Moon sunt ideale într-o baie, potrivindu-se perfect cu rigiditatea oferită de formele drepte ale faianței, gresiei, cabinelor de duș sau căzilor. Cercul din interior este un element care creează o stare de calm și un sentiment plăcut. Mulțumită materialului folosit, este scoasă în evidență tendința actuală a formelor subtile. 


Umyvadla Moon

Un set pentru dorințele fiecăruia

Chiuvetele Moon, dezvoltate de autor într-un set de cinci produse, fiecare din ele îndeplinind cîte o dorință diferit exprimată. Forma de bază rotundă a chiuvetei este spectaculoasă în simplitatea sa și deasemenea este practică în utilizarea de zi cu zi. Modelul oval oferă un spațiu mare pentru spălare, sau o suprafață mare de depozitare. Modelul decupat se poate monta la perete. Modelul cu forma neregulată a cercului este precum un artefact artistic, dar nu este lipsită de eficacitate.  .


Umyvadla Moon

Material progresist

Chiuvetele Moon sunt fabricate din marmură turnată. Acesta își păstrează avantajele naturale originale, eliminând în același timp dezavantajele. Marmura turnată permite portretizarea perfectă a design-ului produsului și nu lasă nici un loc pentru inexactități.