Instagram Pinterest Youtube

Solitare, carismatice, cu zonă de depozitare

Chiuvete Yard

Mai mult despre produs

Chiuveta Moon 1C

Chiuveta Moon 1C

Chiuvetele Moon sunt ideale într-o baie, potrivindu-se perfect cu rigiditatea oferită de formele drepte ale faianței, gresiei, cabinelor de duș sau mobiliere. Mulțumită decupajului, se poate monta lângă perete. Se montează pe blat.


Serie Moon

Soluția cea mai naturală pentru orice baie modernă

Setul de chiuvete din marmură turnată, cu design bazat pe formele geometrice ale cercului, cu diverse modificări. Datorită expresiei necomplicate și sentimentul de luminozitate se potrivește în toate interioarele contemporane.

Umyvadla Moon

Forme circulare

Chiuvetele Moon sunt ideale într-o baie, potrivindu-se perfect cu rigiditatea oferită de formele drepte ale faianței, gresiei, cabinelor de duș sau căzilor. Cercul din interior este un element care creează o stare de calm și un sentiment plăcut. Mulțumită materialului folosit, este scoasă în evidență tendința actuală a formelor subtile. 


Umyvadla Moon

Un set pentru dorințele fiecăruia

Chiuvetele Moon, dezvoltate de autor într-un set de cinci produse, fiecare din ele îndeplinind cîte o dorință diferit exprimată. Forma de bază rotundă a chiuvetei este spectaculoasă în simplitatea sa și deasemenea este practică în utilizarea de zi cu zi. Modelul oval oferă un spațiu mare pentru spălare, sau o suprafață mare de depozitare. Modelul decupat se poate monta la perete. Modelul cu forma neregulată a cercului este precum un artefact artistic, dar nu este lipsită de eficacitate.  .


Umyvadla Moon

Material progresist

Chiuvetele Moon sunt fabricate din marmură turnată. Acesta își păstrează avantajele naturale originale, eliminând în același timp dezavantajele. Marmura turnată permite portretizarea perfectă a design-ului produsului și nu lasă nici un loc pentru inexactități.

Informații tehnice

  • dimensiuni(dxi): 40 x 35,5 x 12 cm
  • material: compozit - mixtură de dolomită cu rășină
  • preaplin: nu
  • orificiu pentru baterie stativă:nu
  • blat chiuvete: da
  • garanție: 5 ani
  • Accesorii care se pot comanda optional: ventil chiuvete, sifon, baterie, blat pentru chiuvete

Montarea chiuvetei se face pe blat, nu se poate monta pe perete. Chiuveta nu are preaplin și trebuie să fie folosit un ventil fix.

5 ani garantie
Chiuveta Moon 1C

Preț / cumpărare

Cod produs Dimensiuni Descriere Pret fără TVA PREŢ CU TVA      Stoc RAVAK Buftea
XJN01300001 400 x 400 x 120 Chiuveta MOON 1C alb fara preaplin 714 850
0
X01439 Ventil chiuvete fix crom 113 135
2
X01371 Sifon ptr chiuvete, crom 352 419
3

Preţurile sunt în RON. Termenul de livrare este de 4 săptămâni.

Date pentru descarcare

7,5 MB