Instagram Pinterest Youtube

Solitare, carismatice, cu zonă de depozitare

Chiuvete Yard

Mai mult despre produs

Chiuvete Clear

Simplu și elegant

Chiuvetele Clear se disting prin stilul lor subtil şi discret. Formele lor pure corespund mobilierelor de baie cu margini teşite în  45°, fabricate din suprafeţe din lemn cu furnir din frasin şi linii orizontale modern. Chiuvetele Clear nu sunt pentru uz separat.

Umyvadla Clear

Forme noi

Chiuvetele Clear urmăresc cele mai recente tendinţe de linii orizontale de-a lungul pereţilor băii, lăsând spaţiul din mijlocul băii aerisit şi liber. Orientarea pe lungime, adaugă spălării confort, mai ales atunci când braţele şi coatele au suficient spaţiu pentru mişcare


Umyvadla Clear

Rmonie perfectă

O chiuvetă Clear nu este adaptată pentru o montare separată pe perete, dar cu cât este mai puţin independentă, cu atât se armonizează mai mult cu dulapurile de lux ale aceluiaşi brand. Suprafaţa furniruită şi marginile create cu precizie la 45°, te vor convinge de unicitatea echipamentului băii tale.


Umyvadla Clear

O alegere ușoară

Chiuveta Clear nu te va solicita prea mult în luarea de decizii în ceea ce priveşte accesoriile. Designul său este perfect combinat cu dulapurile într-un tot universal care se potriveşte cu stilul oricărei băi.