Instagram Pinterest Youtube

Baterii

Baterii Espirit

În cinci versiuni de culoare

Frumusețe care va rezista testului timpului

Frumusețea naturală a bateriilor Espirit provine din proporțiile atent proiectate ale fiecărei piese. Designul util este baza solidă a unicității lor. De aceea, bateria Espirit va completa cu gust orice baie. Nu vor atrage atenția asupra lor, dar frumusețea lor vă va mulțumi chiar și ani mai târziu.

Vodovodní baterie Espirit

Care este potrivita pentru tine?

Depinde de tine dacă culoarea devine elementul unificator al băii. Sau datorită acesteia, puteți schimba complet impresia interiorului. Alegeți o opțiune de culoare care va da o schimbare băii dvs.
Furnizăm baterii Espirit în Black Matt, Graphite Brushed, Rose Gold Brushed , Chrome, White Velvet.

Vodovodní baterie Espirit

O abordare inteligentă a investigației

Bateriile echipate cu funcția BeCool economisesc consumul de apă caldă și, prin urmare, energie. Cum? Mișcarea manetei bateriei începe în poziția de mijloc și din aceasta curge doar apă rece. La bateriile standard, în această poziție, apa fierbinte este deja amestecată cu apa rece. Adesea, asta este inutil. Nici măcar nu curge apa de care avem nevoie, pentru o clătire scurtă a mâinii.
Sistemul BeCool garantează că apa începe să se încălzească numai atunci când îți dorești cu adevărat. Când rotiți maneta spre stânga. Acest lucru vă economisește banii și protejeaza planeta noastră.

Vodovodní baterie Espirit

Alb catifelat

Atingeți-l și simțiți diferența. Nu este doar alb simplu. Versiunea White Velvet te va surprinde prin suprafata sa catifelata. În plus, aspectul bateriei nu este deteriorat de picături de apă sau de mizerii, pur și simplu nu sunt vizibile. De aceea ramane frumoasa ani de zile si nu-si pierde nimic din impresie. Este pentru toți cei care cred în simplitatea estetică.


Vodovodní baterie Espirit

Aerator rafinat

In interiorul bateriei se afla un aerator ingenios cu functie EcoFlow. Debitul este limitat la 5L pe minut și îmbogățit cu aer. Probabil nici nu vei observa, dar îți va afecta consumul de apă, care va fi mai mic decât la o baterie obișnuită.


Vodovodní baterie Espirit

De asemenea, vă va decora peretele

Pentru iubitorii de soluții minimaliste, bateriile Espirit au și o serie de modele subtile ascunse. Pentru chiuvetă, cadă sau duș.