Instagram Pinterest Youtube

Baterii

10° Free

Un stil clar

Conceptul cu forme minimaliste și o înclinare ușoară de 10 ° către tine, împreună cu bateriile fac o combinație ideală. Rezultatul este o baterie universală, cu detalii practice unice, care îmbogățesc și mai mult conceptul 10 °.

Vodovodní baterie 10° Free

Cu două înălțimi

Alege-o pe cea potrivită pentru tine. Cea mai înaltă este este potrivită pentru chiuvetele mai mari și mai adânci, precum și pentru umplerea vaselor mai înalte. Cea mai scundă este potrivită pentru chiuvetele mai mici, pentru care nu este necesară existența unei distanțe mari între robinet și fundul chiuvetei.


Vodovodní baterie 10° Free

Seria de baterii 10 ° în două modele

Conceptul 10 ° a atras clienții noștri atât de mult încât am decis să pregătim bateriile în două versiuni de design ușor diferite. Acestea sunt conectate printr-o înclinare caracteristică de 10 °, dar diferă prin gofrarea pe suprafața superioară a pârghiei, ceea ce nu apare în varianta minimalistă de 10 ° Free.


Vodovodní baterie 10° Free

Sortiment complet

Include toate tipurile de baterii utilizabile în baie, precum bateriile de chiuvete, de bideuri, de dușuri, pentru căzile de baie, stative sau de perete, sunt inclusiv în varianta încastrabilă, o aplicație a sistemului universal de instalare R-box. Numai astfel poți fi sigur că design-ul băii este fără cusur.