Instagram Pinterest Youtube

Mobilier, Chiuvete şi WC

Mobilier Ring pentru baie

Modern, jucăuș, simplu

Un set de mobilier cu o chiuvetă din marmură turnată, complementară cu restul design-ului din baie, care se potriveşte oriunde. Un aspect jucăuş, simplu, cu detalii sub forma marginilor rotunjite. Setul de mobile de baie este complementar cu design-ul simplu şi modern al oglinzilor.

Koupelnový nábytek Ring

Linie orizontală

Mobilierul Ring este excepţional în producţia curentă, cu orientarea acesteia orizontală şi armonioasă şerpuind de-a lungul pereţilor băii, lăsând spaţiul interior liber pentru utilizatori.


Koupelnový nábytek Ring

Perfect pentru mobilare

Stilul mobilierelor pentru chiuvete sau a celor laterale este perfect armonizat cu modul de instalare al  chiuvetelor Clear ale aceluiaşi concept. Împreună acestea crează o unitate universală independentă de stilul oricărei băi.


Koupelnový nábytek Ring

Un mod interesant

Mobilierele orientate vertical sunt în special atrăgătoare datorită structurii lor interioare. Poţi găsi suficient spaţiu pentru nevoile tale atât în interiorul corpului dulapului cât şi pe uşă. Căderea obiectelor plasate în dulap este prevenită de bare cu două înălţimi diferite, care fixează obiecte atât mari cât şi mici.