Instagram Pinterest Youtube

Mobilier, Chiuvete şi WC

Mobilier pentru baie după gamă Comfort

Concentrat pe detalii

Acesta combină calitățile de neegalat ale unei chiuvete din ceramică cu liniile modern definite ale mobilierelor. Un element caracteristic al seriei este un mâner metalic semi-încastrat, a cărui soluție este unică pe piață. Dulapurile sunt livrate cu un mâner alb, dar oferim și un mâner cromat, care se poate comanda separat. Toate dulapurile de baie din seria Comfort sunt caracterizate printr-o impregnare profundă pentru a avea o rezistență perfectă la apă.

Koupelnový nábytek Comfort

Combinația cu ceramice

Mobilierul de baie Comfort vă permite să alegeți dintre două tipuri de chiuvete, fie o chiuvetă Comfort încorporată într-un dulap sau unul dintre modelele potrivite pentru blat (de ex. Uni sau Uni Slim). Ambele tipuri de chiuvete sunt fabricate din ceramică durabilă, care este o combinație ideală a proprietăților a sute de ani de material tradițional dovedit și design atemporal.


Koupelnový nábytek Comfort

Suprafețe de depozitare și spații de depozitare

Seria Comfort include două grupe de produse. Se va potrivi atât fanilor spațiilor de depozitare ascunse, care preferă o chiuvetă încastrată cu un dulap cu sertare proiectat inteligent, cu mâner metalic și cu culisare Soft, cât și iubitorilor de spații deschise de depozitare, care sunt cel mai bine create prin plasarea chiuvetei pe un blat.


Koupelnový nábytek Comfort

Variabilitate

O combinație între un blat (60, 80, 120 cm), un dulap și o chiuvetă din ceramică sau alte dulapuri sub blat, pot fi realizate într-o varietate de posibilități, având și posibilitatea de a instala un suport de prosoape metalic. Setul este completat de un dulap subțire de 160 cm înălțime în două lățimi și adâncimi, cu o ușă articulată și șase rafturi.