Instagram Pinterest Youtube

Mobilier, Chiuvete şi WC

Mobilier de baie Formy

Metoda ideală de a combina un blat pentru chiuvete și un spațiu de depozitare

Mobilierul de baie Formy extinde varietatea seturilor Formy 01 și Formy 02, orientându-se către susținătorii de forme clasice în noile versiuni. Urmărește îndeaproape tendințele actuale pentru folosirea blaturilor pentru chiuvete, tendințe care au devenit tot mai accentuate în ultima vreme.

Koupelnový nábytek Formy

Spațiu

Mobilierul Formy urmărește forma blaturilor pentru chiuvete și are lățimea de 80/100/120 cm. Autorul, Kryštof Nosál, a montat blatul, cu două sertare de dedesubt. Aceasta a creat o formă orientată orizontal, cu spațiu mare de stocare, atât în partea superioară a chiuvetei, cât și dedesubt, ascuns în interiorul sertarelor.


Koupelnový nábytek Formy

Strălucitor

În ciuda volumului său generos în interior și a designului orientat spre funcționalitate, mobilierul Formy nu pare foarte masivși nu încarcă vizual baia, în special atunci când este utilizat în varianta de alb lucios. Pe de altă parte, varianta furniruită (stejar sau nuc) conferă băii o senzație total diferită, prin introducerea frumuseții materialelor naturale în spațiul băii.


Koupelnový nábytek Formy

Armonie

Mobilierul Formy se potriveste perfect cu chiuvetele cu acelasi nume. Chiuvetele sunt realizate dintr-un compozit de calitate cu o suprafață ușor de curățat, care respinge murdăria. Acestea oferă un interior neobișnuit de spațios, cu muchii delicate fine. Rezultatul este un întreg subtil, dar totuși maiestuos și mai spațios, cu beneficii suplimentare de spațiu pentru pentru un număr aproape nelimitat de necesare datorită blatului și sertarelor.