Instagram Pinterest Youtube

Mobilier, Chiuvete şi WC

Mobilier tip coloană SB Formy

Mobilier tip coloană SB Formy

O piesa de mobilier de lux pentru conceptele Formy I și Formy II. Dulapul vertical cu rafturi din sticlă oferă un spațiu de depozitare excelent și completează aspectul general al băii. Formele sale subțiri ușoare nu încarcă băile, lăsându-le aerisite. Sunt in variante de stanga (L) sau de dreapta (R), deschiderea și închiderea se face prin apasarea cu mana.


Serie Formy

Metoda ideală de a combina un blat pentru chiuvete și un spațiu de depozitare

Mobilierul de baie Formy extinde varietatea seturilor Formy 01 și Formy 02, orientându-se către susținătorii de forme clasice în noile versiuni. Urmărește îndeaproape tendințele actuale pentru folosirea blaturilor pentru chiuvete, tendințe care au devenit tot mai accentuate în ultima vreme.

Koupelnový nábytek Formy

Spațiu

Mobilierul Formy urmărește forma blaturilor pentru chiuvete și are lățimea de 80/100/120 cm. Autorul, Kryštof Nosál, a montat blatul, cu două sertare de dedesubt. Aceasta a creat o formă orientată orizontal, cu spațiu mare de stocare, atât în partea superioară a chiuvetei, cât și dedesubt, ascuns în interiorul sertarelor.


Koupelnový nábytek Formy

Strălucitor

În ciuda volumului său generos în interior și a designului orientat spre funcționalitate, mobilierul Formy nu pare foarte masivși nu încarcă vizual baia, în special atunci când este utilizat în varianta de alb lucios. Pe de altă parte, varianta furniruită (stejar sau nuc) conferă băii o senzație total diferită, prin introducerea frumuseții materialelor naturale în spațiul băii.


Koupelnový nábytek Formy

Armonie

Mobilierul Formy se potriveste perfect cu chiuvetele cu acelasi nume. Chiuvetele sunt realizate dintr-un compozit de calitate cu o suprafață ușor de curățat, care respinge murdăria. Acestea oferă un interior neobișnuit de spațios, cu muchii delicate fine. Rezultatul este un întreg subtil, dar totuși maiestuos și mai spațios, cu beneficii suplimentare de spațiu pentru pentru un număr aproape nelimitat de necesare datorită blatului și sertarelor.

Informații tehnice

  • dimensiuni(L x l x î): 46 x 27 x 160 cm
  • material: MDF
  • variante: universal
  • culoarea mobilierului: alb lăcuit sau furnir din lemn de stejar sau nuc
  • garanție: 5 ani

Dulapul inalt tip coloană SB Formy este echipat cu doua rafturi din sticla si spatiu de depozitare. Aveți posibilitatea să alegeți între un design lucios lucios alb sau un furnir din lemn de stejar sau de nuc. Vine asamblat. Pentru o soluție completă și armonia designului băii, vă recomandăm să combinați dulapul înalt cu alte produse din conceptul Formy I sau Formy II și alte mobiliere de baie RAVAK.

5 ani garantieConcepteL/R varianta 180°Impregnare împotriva umidității
Mobilier tip coloană SB Formy

Preț / cumpărare

Cod produs Dimensiuni Descriere Pret fără TVA PREŢ CU TVA      Stoc RAVAK Buftea
X000001260 460 x 270 x 1600 SB Formy 460 alb (universal) 2 092 2 489
0
X000001261 SB Formy 460 stejar (universal) 4 587 5 459
X000001262 SB Formy 460 nuc (universal) 4 638 5 519
1

Preţurile sunt în RON. Termenul de livrare este de 4 săptămâni.

Date pentru descarcare

5,7 MB