Instagram Pinterest Youtube

Concept Classic

Concept Classic
Liniile clasice și minimalismul sobru

Căzile rectangulare clasice, testate în timp, chiuvetele și mobilierele cu care acestea se potrivesc creează un design nemuritor în camera de baie.

Koncept Classic

Forma practică a căzii clasice

Cada de baie Classic este prevăzută cu margini subtile, astfel încât interiorul său nu ia nici un pic de spațiu mai mult decât este necesar. Astfel, cada de baie oferă un spațiu interior maxim pentru baie și duș. Dușul se face, de asemenea, mai ușor datorită pereților verticali și fundului plat. Chiar și o cadă de baie în formă clasică poate fi extrem de practică.


Koncept Classic

Ofertă largă de componente

Conceptul Classic include o serie de caracteristici extrem de practice pentru fiecare baie. În plus, față de chiuvetele de dimensiuni normale, conceptul oferă o chiuvetă dublă, care va fi apreciată de orice familie mare. Conceptul este de asemenea îmbogățit de chiuvetele mici, practice, cu mobilierul adecvat, pentru cazurile în care vasul WC este separat de baie.


Koncept Classic

O paletă largă de culori pentru mobilierul de baie

Formele clasice ale mobilierelor, permit diferite variante de culori pentru a domina spațiul. Ușile sunt întotdeauna lustruite alb, combinate cu mobiliere de culoarea lemnului de mesteacăn, sau alb pur.