Instagram Pinterest Youtube

Duș

Construcţie şi deschidere

În ceea ce privește proprietățile produsului, aspectul produsului și funcționalitatea, cabinele noastre de duş pot fi împărțite în mai multe categorii: structuri complet cu rame, structuri semi-înrămate și structuri fără ramă. Fiecare produs este specific în ceea ce privește aspectul, funcţionalitatea şi preţul.  Principala cerință a clienților la cumpărarea unei cabine de duș este etanşeitatea. Cabinele de duş cu profile sunt întotdeauna mai etanșe decât alte tipuri. Prin urmare, o ușă culisantă va fi întotdeauna de preferat, deoarece apa nu se poate scurge pe pardoseală în afara cabinei de duș în timpul deschiderii sau închiderii acesteia. Pentru a garanta că produsul este cu adevărat etanș, instrucțiunile de instalare ale producătorului trebuie să fie urmate în mod corespunzător. Pentru a asigura funcționalitate optimă, este de asemenea necesar să se utilizeze produse de o singură marcă. Prin urmare, atunci când instalați o cabinş de duș RAVAK, vă recomandăm să utilizați o cădiţă de duș RAVAK deoarece acestea au fost dezvoltate și testate pentru a se conforma cu toate celelalte produse RAVAK

Structură încadrată de profile – seria Supernova
Panourile de sticlă sunt încadrate într-o structură de profile din aluminiu cu finisaj de înaltă calitate. Cabine de duș sunt, de asemenea, întărite cu profile verticale care creşte rezistența la tratament neglijent.

 

Structură semi-încadrată de profile – seria Blix, Pivot, Matrix şi Chrome
Este o structură ușoară - nu are nici un profil interior vertical.

 

Structură fără profile – seria SmartLine și Brilliant
Cabinele de duș cu structură fără profile sunt compuse numai din panouri de sticlă și balamale. Panourile mobile de sticlă ale ușii sunt de cel puțin 6 mm grosime și panouri de sticla fixe sunt chiar 8 mm grosime pentru a îndeplini cerințe stricte de siguranță. Balamale sunt din alamă pentru a fi în măsură să susţină fiabil panouri mari de sticlă securit ale unei cabine de duș și a rezista la utilizarea frecventă.

 

Pentru suprafețele finisate RAVAK folosește epoxi-poliester, dovedit pentru a oferi cele mai bune proprietăți:  elasticitate, rezistenţă la substanțe chimice, decolorare și non-îmbătrânire.

Puteți alege dintr-o serie de opțiuni pentru deschiderea uși de duș în funcție de nevoia dvs.

 • Culisare (Supernova, Blix, Matrix)

  Ușile culisante permite apei să se scurgă în cădiţă/zona de duș, fără scurgeri de apă în afara duşului. Sistemul AntiBlock asigură funcționarea silențioasă și fiabilă.

   
 • Pliere şi culisare (Supernova)

  Ușa pliantă oferă o lățime mare intrare în același timp pentru o dimensiune mică a nişei construite. Cea mai mică versiune (SDZ2) are o lăţime de 67-71 cm și o dimensiune de intrare de 50 cm. Metoda de pliere în interior împiedică apa de la curgă în afara cabinei de duș.

   
 • Pivot rotativ (Supernova)

  Acesta este un sistem de deschidere simplă, care nu necesită întreţinere. Balamaua este realizat din material plastic de înaltă calitate.

   
 • Pivot rotativ (Pivot)

  Este un sistem de deschidere simplă indestructibil care nu necesită absolut nici o întreținere. Balamaua este realizată din oțel inoxidabil de înaltă calitate.

   
 • Deschidere spre exterior (Pivot, SmartLine, Brilliant, Chrome)

  Intrare simplă, design modern. Aceste produse, obligatoriu, trebuie să fie elementul central din camera de baie.

   
 • Deschidere spre interior și spre exterior (Chrome)

  Un design clasic care oferă o dimensiune de  intrare extrem de mare, cu deschiderea uşilor atât în interior cât și în exterior. Puteți aerisi cabina de duș după folosire, fără a uda podeaua din camera de baie - disponibil la mai multe produse din gama Chrome.

   

Profilul de fixare și de conectare nu pot fi achiziționate ca accesorii, ele sunt incluse în pachet cu produsul. Astfel economisiţi banii necesari pentru realizarea unui produs atipic și rezolvaţi problema spațiului.

Profil de fixare
Se utilizează pentru fixarea cabinelor şi uşilor de duş la perete.
Supernova

 

Profil de colţ
Se utilizează pentru instalarea cabinelor de duş sau a unei uşi de duş cu perete fix (PSS, APSS sau APSV). Acest profil este inclus în orice pachet cu peretele fix.
Supernova

 

Profil de conectare (T)
Utilizat pentru a conecta mai multe cabine de duş, respectiv uși de duş, separate prin pereți ficşi. (T profil, AT profil). Produsele combinate cu acest profil pot fi fi folosite, de exemplu, în zone de duș publice. Acest profil trebuie să fie achiziționat separat.
Supernova

 

Profil de extindere
Face posibilă extinderea cabinei sau uşii de duş (NPS, ANPS, BLNPS, PNPS). Acest profil trebuie să fie achiziționat separat

Supernova, Blix, Pivot