Instagram Pinterest Youtube

Duș

Protecţie RAVAK AntiCalc®

Un scut invizibil împotriva murdăriei și sedimentelor

AntiCalc®Vrem să vă fie îndeplinite dorinţele nu numai în momentul achiziției, dar chiar și după mulți ani de utilizare, așa că în mod constant lucrăm la inovațiile tehnologice pentru a prelungi durata de viață și frumusețea produselor noastre.

< align="justify">Pentru a păstra proprietățile funcționale și estetice ale sticlei, am dezvoltat o protecție unică împotriva sedimentelor apă.

Orice tip de apă, cu excepţia apei distilate sau a apei de ploaie conţine întotdeauna o anumită cantitate de săruri minerale. Depunerile numite în general calcar pot fi eliminate doar cu mare dificultate. Acesta creează o legătură chimică cu sticla,
şi în timp suprafaţa sticlei se va „colora“. Substanţele chimice decalcifiante disponibile în comerţ sunt complet ineficiente. RAVAK tratează sticla cabinelor de duş, a uşilor şi paravanelor deja în stadiul de producţie. Numele RAVAK AntiCalc este marcă protejată în majoritatea ţărilor.

Cum acţionează RAVAK AntiCalc®?

Sticlă tratată cu AntiCalc® - apa este respinsă.Tehnologia RAVAK AntiCalc® oferă un efect de respingere a apei, acest lucru înseamnă că suprafaţa de sticlă devine rezistentă la apă. Cele mai mici picături care se vor lipi pe sticlă lăsând în acelaşi timp sediment uscat, nu se va lega chimic cu suprafaţa sticlei şi prin urmare se vor putea îndepărta cu o lavetă umedă.

Cât timp acţionează RAVAK AntiCalc®?

Apa afectează sticlă netratată cu RAVAK AntiCalc®Stratul RAVAK AntiCalc® este rezistent la produsele de curăţare frecvent utilizate pentru ferestre şi panourile de sticlă. Durabilitatea sa depinde
de asemenea, de compoziţia apei cu care vine în contact. În general, durabilitatea la apă a stratului RAVAK AntiCalc® este de la 3 luni la 2 ani în funcţie de cât de des este folosit duşul. Petru a reface pelicula protectoare, am dezvoltat un produs special RAVAK AntiCalc Conditioner,
care aplicat cu regularitate reface stratul şi asigură o protecţie optimă pentru o perioadă minimă de zece ani.

RAVAK AntiCalc® Conditioner

Pentru a asigura o curăţare mai uşoară a suprafeţei sticlei cabinei de duş vă recomandăm RAVAK Cleaner.
Înainte de aplicarea stratului de RAVAK AntiCalc Conditioner se va efectua o curăţare în pralabil cu RAVAK Cleaner. Această întreţinere trebuie să se facă periodic, din trei în trei luni cu aproximaţie, în funcţie de duritatea apei.         Dacă utilizăm corect şi regulat AntiCalc Conditioner atunci durata de viaţă garantată este de 10 ani.

Cum trebuie să întreţinem suprafeţele din sticlă din camera de baie?

Puteţi curăţa echipamentele din baia dumneavoastră cu orice detergent universal (vă recomandăm RAVAK Cleaner) şi odată la fiecare trei luni restabilirea stratului RAVAK AntiCalc®  cu tehonologia RAVAK AntiCalc Conditioner.

Curăţaţi şi degresaţi cu atenţie sticla cu detergent (RAVAK Cleaner). Pe partea interioară a sticlei complet curăţată şi uscată, cu o lavetă sau prosop uscat, se aplică un strat de RAVAK AntiCalc Conditioner iar apoi zona respectivă trebuie uscată.

Astfel sticla va păstra proprietăţile hidrofuge şi nu va necesita decât o întreţinere obişnuită pentru următoarele aproximativ trei luni bude (în funcţie de duritatea apei).