Youtube Instagram

Cada Solo

Cada free standing SOLO

O combinație excepțională a două forme geometrice de bază, ce  creează un întreg armonios. Baza dreptunghiulară a cazii adaugă stabilitate vizuală, partea superioară ovală, crește senzația de pace și relaxare. Cada Solo atrage atenția cu expresia minimalistă și independența spațiului, dar în primul rând pentru stilul său pur, sobru. Perfecta pentru doi . Forma cazii corespunde, de asemenea, unui lavoar din marmură compozita, creând o unitate echilibrată din punct de vedere estetic.

Premii:
Premii Solo

Záruka

Serie

Libertatea este o stare de spirit

Pășește într-o nouă dimensiune, unde tu faci regulile. Plasează cada stativă în baie și alege partea care îți oferă cea mai bună priveliște. Nu te limita. Relaxează-te în cada de baie stativă RAVAK.

Căzile stative domină în mod natural spațiul din baie și în plus asigură o îmbăiere confortabilă, o nouă experiență în petrecerea timpului tău liber.  Amplasează cada unde va avea cel mai mare efect și savurează noua dimensiune dată băii tale.

Volně stojící vany RAVAK

O nouă dimensiune a relaxării

De această dată încearcă să faci o baie în mijlocul camerei de baie și experimentează o nouă dimensiune a folosirii timpului tău liber. Nu vei mai dori să mai ieși afară din cadă, baia ta va fi suficientă.


Volně stojící vany RAVAK

Pentru experiențe comune

Sunt câteva căzi în care două persoane pot să facă baie împreună, cum sunt căzile stative. Lateralele căzilor au ambele aceeași formă, sifonul este amplasat la mijloc, pentru a nu deranja niciuna dintre cele două persoane și pentru a putea fi amplasată în orice poziție. Astfel veți împărtăși experiențe de neuitat împreună.


Volně stojící vany RAVAK

Design de efect

Brandul RAVAK ofera numai produse care au fost proiectate până la ultimul detaliu. Prin urmare, chiar și pentru această extrem de eficientă cadă de baie acrilică, oferim ca un detaliu la îndemână o baterie care poate fi încorporată în podea, creând un design de ansamblu și făcându-l independent de țevile de apă din baie.

Informații tehnice

  • dimensiuni: 178 x 80 cm
  • material: acril
  • ramforsare: LA - fibră de sticlă
  • volum: 310 l, brutto greutate: 67 kg
  • design: free standing
  • paravan cadă: nu
  • garanție: 10 ani
  • sistemul de scurgere este parte a căzii

Cada Solo nu poate fi echipată cu un paravan de cadă. Distributiile de apa si canalizarea trebuie facute prin pardoseala. Setul de scurgere pentru cadă (adică preaplin, ventil, sifon) și suportul (picioarele) sunt incluse. De asemenea recomandam utilizarea unei baterii freestanding Chrome CR 080.00

10 ani garantieVolum 310 lGreutate 67 kg
Cada Solo

Preț / cumpărare

Cod produs Dimensiuni Descriere Pret fără TVA Preţ cu TVA Stoc Buftea
XC00100025 1780 x 800 Cada SOLO 1780X800 8 025,21 9 550 0

Termenul de livrare este de 14 zile.

Date pentru descarcare

6,6 MB