Instagram Pinterest Youtube

Cada Ypsilon

Cada Ypsilon - freeStanding din acril

O nouă dimensiune a confortului într-o cadă solitară. A fost numită Ypsilon după o siluetă care seamănă cu litera cu linia ușor curbată. Designerul a înmuiat simetria austeră a formelor cu o concepție sensibilă a liniilor exterioare cu un ton romantic. Forma necomplicată a căzii corespunde designului modern actual, dar oferă în același timp o nouă dimensiune a confortului. Cada de baie Ypsilon se întinde ușor pe laturi în zona umerilor, încurajându-vă să vă așezați mâinile confortabil, să vă deschideți pieptul și să vă relaxați gâtul și capul. Confortul în timp ce stai întins în baia Ypsilon în combinație cu efectele unei băi calde conferă corpului o senzație unică de libertate.
Cada Ypsilon este disponibilă cu un capac de preaplin și scurgere în crom, alb sau negru pentru o armonie perfectă cu bateriile selectate.

Premii:
Ocenění pro vanu Solo

Záruka

Serie

Libertatea este o stare de spirit

Intrați în noua dimensiune în care stabiliți regulile. Cada FreeStanding domină baia și va deveni cel mai popular loc pentru petrecerea timpului liber. Dacă așezați cada în spațiul din baie, puteți alege partea din cadă, de unde aveți o vedere mai bună. Nu aveți limită. Relaxați-vă în căzile FreeStanding RAVAK și bucurați-vă de senzația de libertate.

Cada FreeStanding vă va servi zeci de ani, alegeți-o pe cea care vă este cea mai simpatică. O notă de romantism și un confort excepțional pentru piept, brațe, gât și cap vă vor încânta la cada Ypsilon. Cada de baie Solo combină modern liniile de bază ale unei părți de jos dreptunghiulară și al unei părți superioare ovale pentru a se potrivi tuturor iubitorilor de minimalism. Curbele încet rotunjite ale căzii Freedom O evocă o atmosferă liniștitoare în baie și îmbrățișează plăcut corpul. Dispunerea băii nu vă permite să amplasați cada în spațiu? Nu contează, nu-ți vei pierde luxul. Avem pentru dumneavoastră o cadă Ypsilon Wall, ale cărei avantaje se remarcă cel mai bine atunci când o așezați pe perete. 
Va oferim si cada de perete Freedom Wall intr-o varianta cu exteriorul de culoare neagra.

Volně stojící vany RAVAK

O nouă dimensiune a relaxării

De această dată încearcă să faci o baie în mijlocul camerei de baie și experimentează o nouă dimensiune a folosirii timpului tău liber. Nu vei mai dori să mai ieși afară din cadă, baia ta va fi suficientă.


Volně stojící vany RAVAK

Pentru experiențe comune

Sunt câteva căzi în care două persoane pot să facă baie împreună, cum sunt căzile stative. Lateralele căzilor au ambele aceeași formă, sifonul este amplasat la mijloc, pentru a nu deranja niciuna dintre cele două persoane și pentru a putea fi amplasată în orice poziție. Astfel veți împărtăși experiențe de neuitat împreună. Preaplinul si sifonul pot fi in varianta cromata sau neagra.


Volně stojící vany RAVAK

Chiar și în băile mai mici

Căzile Freedom Wall și Ypsilon Wall sunt variante de căzi concepute pentru a fi așezate la perete, așa că sunt potrivite și pentru băile mai mici. Marginea mai largă de la perete vă permite să depozitati tot ce aveți nevoie pentru o baie relaxantă. Datorita exteriorului negru, cada Freedom Wall poate fi usor combinata cu alte echipamente de baie.

Informații tehnice

  • dimensiuni: 180 x 80 cm
  • material: acril
  • ramforsare: LA - fibră de sticlă
  • volum: 270 l, brutto greutate: 55 kg
  • design: free standing
  • paravan cadă: nu
  • preaplin și capac de scurgere: crom / negru / alb
  • garanție: 10 ani
  • sistemul de scurgere este parte a căzii

Cada nu poate fi dotată cu un paravan pentru cadă. Toată alimentarea și scurgerea apei trebuie direcționată prin podea (scurgere, și alimentare cu apă pentru baterie stativă de podea). Setul de scurgere pentru cadă (adică sifon, ventil, preplin, capac ventil) și suport (picioare) sunt incluse în pachet. De asemenea, oferim o baterie FM 080.00 stativă de podea pentru cadă, pe care o puteți comanda separat de cadă.

Volum 270 lGreutate 55 kg
Cada Ypsilon

Preț / cumpărare

Cod produs Dimensiuni Descriere Pret fără TVA PREŢ CU TVA      Stoc RAVAK Buftea
XC00100026 1800x800 Cada YPSILON 1800X800, preaplin și capac de scurgere: crom 11 203 13 332
0
XC00100034 Cada Ypsilon 1800x800, preaplin și capac de scurgere: negru 11 203 13 332
XC00100046 Cada Ypsilon 1800x800, preaplin și capac de scurgere: alb 11 268 13 409
X070059 FM 080.00 Baterie de podea pt cazi 3 666 4 362
0

Preţurile sunt în RON. Termenul de livrare este de 4 săptămâni.

Date pentru descarcare

3,1 MB