Instagram Pinterest Youtube

Cada Ypsilon Wall

Cada Ypsilon Wall - cadă acrilică, de perete

Cada de baie Ypsilon Wall din acril, cu forme line, oferă relaxare perfectă. Liniile exterioare concepute cu sensibilitate, îi conferă un aspect romantic, se deplasează ușor către exterior în partea superioară și împreună cu înălțimea peste standard a căzii, oferă utilizatorului un sprijin confortabil pentru gât și cap. Pentru a vă asigura că nimic nu lipsește, partea mai lungă a căzii este completată în mod natural de o zonă de depozitare proiectată pentru perete.
Cada Ypsilon Wall este disponibilă cu un preaplin și scurgere într-o variantă cromată sau neagră pentru o conformitate perfectă cu bateriile selectate.

Záruka

Serie

Libertatea este o stare de spirit

Intrați în noua dimensiune în care stabiliți regulile. Cada FreeStanding domină baia și va deveni cel mai popular loc pentru petrecerea timpului liber. Dacă așezați cada în spațiul din baie, puteți alege partea din cadă, de unde aveți o vedere mai bună. Nu aveți limită. Relaxați-vă în căzile FreeStanding RAVAK și bucurați-vă de senzația de libertate.

Cada FreeStanding vă va servi zeci de ani, alegeți-o pe cea care vă este cea mai simpatică. O notă de romantism și un confort excepțional pentru piept, brațe, gât și cap vă vor încânta la cada Ypsilon. Cada de baie Solo combină modern liniile de bază ale unei părți de jos dreptunghiulară și al unei părți superioare ovale pentru a se potrivi tuturor iubitorilor de minimalism. Curbele încet rotunjite ale căzii Freedom O evocă o atmosferă liniștitoare în baie și îmbrățișează plăcut corpul. Dispunerea băii nu vă permite să amplasați cada în spațiu? Nu contează, nu-ți vei pierde luxul. Avem pentru dumneavoastră o cadă Ypsilon Wall, ale cărei avantaje se remarcă cel mai bine atunci când o așezați pe perete. 
Va oferim si cada de perete Freedom Wall intr-o varianta cu exteriorul de culoare neagra.

Volně stojící vany RAVAK

O nouă dimensiune a relaxării

De această dată încearcă să faci o baie în mijlocul camerei de baie și experimentează o nouă dimensiune a folosirii timpului tău liber. Nu vei mai dori să mai ieși afară din cadă, baia ta va fi suficientă.


Volně stojící vany RAVAK

Pentru experiențe comune

Sunt câteva căzi în care două persoane pot să facă baie împreună, cum sunt căzile stative. Lateralele căzilor au ambele aceeași formă, sifonul este amplasat la mijloc, pentru a nu deranja niciuna dintre cele două persoane și pentru a putea fi amplasată în orice poziție. Astfel veți împărtăși experiențe de neuitat împreună. Preaplinul si sifonul pot fi in varianta cromata sau neagra.


Volně stojící vany RAVAK

Chiar și în băile mai mici

Căzile Freedom Wall și Ypsilon Wall sunt variante de căzi concepute pentru a fi așezate la perete, așa că sunt potrivite și pentru băile mai mici. Marginea mai largă de la perete vă permite să depozitati tot ce aveți nevoie pentru o baie relaxantă. Datorita exteriorului negru, cada Freedom Wall poate fi usor combinata cu alte echipamente de baie.

Informații tehnice

  • dimensiuni: 178 x 86 cm
  • material: acril
  • varianta ramforsare: LA - laminare fibrăde sticlă
  • volum: 245 l, brutto greutate: 52 kg
  • design: free-standing (la perete)
  • paravan cadș: NU
  • sistem de scurgere încorporat
  • preaplin și capac de scurgere: crom / negru / alb
  • garanție: 10 ani

Cada Ypsilon Wall nu poate fi completată cu un paravan de cadă. Setul de scurgere pentru cadă (adică preaplin, ventil, sifon) și suporturile (picioarele) sunt incluse. De asemenea, vă recomandăm să alegeți o baterie tip cascadă sau o baterie încastrabilă pentru cadă.

10 ani garantieVolum 245 lGreutate 52 kg
Cada Ypsilon Wall

Preț / cumpărare

Cod produs Dimensiuni Descriere Pret fără TVA PREŢ CU TVA      Stoc RAVAK Buftea
XC00100028 1780x860 Cada YPSILON Wall 1780x860, preaplin și capac de scurgere: crom 11 203 13 332
1
XC00100035 Cada YPSILON Wall 1780x860, preaplin și capac de scurgere: negru 11 203 13 332
0
XC00100047 Cada YPSILON Wall 1780x860, preaplin și capac de scurgere: alb 11 268 13 409

Preţurile sunt în RON. Termenul de livrare este de 4 săptămâni.

Date pentru descarcare