Instagram Pinterest Youtube

Baterii Espirit. Apa îmblânzită prin design.

Producătorul ceh prezintă o nouă colecție de robinete caracterizată printr-o combinație echilibrată de forme utilitare, eleganță atemporală și cinci culori frapante.

Baterii Espirit. Apa îmblânzită prin design. RAVAK

Designul bateriilor Espirit se leagă de forma de neegalat a bateriilor realizate de designerul danez Arne Jacobsen, care sunt pe piață de peste 50 de ani și au reprezentat o provocare pentru designerii din întreaga lume. Proporțiile milimetru cu milimetru ale formelor circulare și cilindrice ale bateriilor Espirit formează un întreg, golit de toate elementele nesențiale și de neîntrecut în frumusețea și funcționalitatea sa elementară.

Colecția Espirit include finisaje în cinci culori, și anume Black Matt, Graphite Brushed, White Velvet, Rose Gold Brushed și Chrome. Pe lângă negrul mat, există acum un finisaj gri grafit stilizat, auriu roz stilizat, popularul crom lucios și un finisaj alb mat.

Baterii Espirit. Apa îmblânzită prin design. RAVAK

White Velvet este noul alb-catifea. Suprafața White Velvet este în fruntea tendinței accesoriilor albe pentru baie. Suprafața catifelată este plăcută la atingere și reprezintă o călătorie în designul băii care nu se termină la primul colț. Finisajul mat este subtil, elegant, nu atrage atenția asupra lui și, în combinație cu obiectele sanitare albe, creează un întreg uniform, atemporal. Suprafața albă mată a robinetului are și avantaje practice, deoarece ascunde reziduurile albe ale picăturilor de apă uscate.

Colecția Espirit include un portofoliu cuprinzător de baterii și accesorii tehnice pentru întreaga baie, precum chiuvete, căzi, dușuri, chiuvete, bideuri și termostate.

Cu noul său set de baterii, RAVAK introduce și o nouă colaborare. Designul seriei Espirit a fost creat împreună cu un producător tradițional italian pentru a menține și dezvolta producția europeană originală.

Bateriile Espirit sunt disponibile la partenrii noștrii și le puteti vedea pe www.ravak.ro/ro/baterii-espirit.