Instagram Pinterest Youtube

Mobilier, Chiuvete şi WC

WC Classic RimOff

Vas wc Classic RimOff

Cu o tehnologie care păstrează vasul cu adevărat curat și în design ideală pentru conceptul Classic.  Lipsa marginii vasului  de toaletă Classic RimOff  elimină riscul depunerii murdăriei. Fără tamponul de spălare din interiorul vasului de toaletă, nu se creează locuri  inaccesibile, vasul de  toaletă este perfect neted, iar murdăria nu are unde să se mai adere. Designul special  permite clătirea precisă cu un jet simplu de apă . Acestea sunt deci soluția ideală pentru cei care doresc curatenie, igiena și întreținerea ușoară. Design WC Classic RimOff  este adaptat perfect, de autorul său Kryštof Nosál  conceptului cu același nume, care include căzi de baie, baterii lavoare și mobilier de baie. Puteti obține cu ajutorul acestui vas de toaleta, o baie cu un design unitar. Utilă la WC Classic este ușurința la  instalare, așa-numitul sistem de clicuri. Toaleta face doar clic pe pinii din perete, este fixat în siguranță și există doar o strângere, nu mai necesită menținerea simultană a unei bucăți masive, grele de ceramică.


Serie

Linii clare ale vasului WC Chrome cu stilul simplu, fără detalii care să deranjeze privirea și cu un sistem eficient de spălare a interiorului vasului.  Mulțumită sistemului de instalare suspendat al vasului Chrome, este facilitată întreținerea întregii pardoseli din baie. Sistemul de instalare este ascuns, ceea ce favorizează întreținerea vasului și în același timp are un design compact. Vasul wc Chrome are un capac practic, cu sistem de închidere SoftClose.

Extinderea conceptului, către perfecțiune
Vasul WC Chrome prin design-ul urmează formele întregului concept de baie, astfel încât chiar și în băile asociate cu toaleta, puteți menține același stil. Designul său este, de asemenea, atât de avansat și versatil, încât poate fi utilizat cu succes în orice baie modernă.

Nu există șuruburi vizibile, fără locuri inaccesibile
Nu strica impresia generală de curățenie, facilitează curățarea și reduce locurile inaccesibile pe partea exterioară a vasului de toaletă, unde se poate depune murdărie.

Totul pentru întreținere simplă
Sistemul de fixare suspendat, facilitează curățarea pardoselilor în camera de toaletă sau baie iar sistemul testat practic de spălare a vasului de toaletă - un guler cu găuri, distribuie apă acolo unde este nevoie. Vasul rămâne igienizat și ușor de întreținut.

Informații tehnice

  • dimensiuni (Lxlxî): 370 x 515 x 330 mm
  • material: porțelan sanitar, glazura nu necesita finisaje suplimentare
  • sistem de fixare  ascuns
  • garanție: 10 ani
  • Accesorii care se pot comanda optional: capac wc Clasic sau capac wc Classic Slim, rezervor incastrat, clapetă acționare rezervor

Pentru vasul de toaletă, recomandăm să achiziționați un rezervor incastrat, o clapeta de acționare și un capac wc - capac wc Clasic sau capac wc Classic Slim. Capacul Classic care vă permite să îndepărtați cu ușurință capacul  și să curățați zona de dedesubt. Designul RimOff Classic WC este adaptat conceptului de același nume, care include căzi de baie, baterii și lavoare si mobilier de baie.Acum cu ajutorul vasului de toaletă puteți realiza  o baie într-un singur stil.

10 ani garantieConcepte
WC Classic RimOff

Preț / cumpărare

Cod produs Dimensiuni Descriere Pret fără TVA PREŢ CU TVA      Stoc RAVAK Buftea
X01671 370 x 515 x 330 Vas wc Classic RimOff suspendat 1 276 1 519
1
X01672 Capac wc Classic alb 352 419
0
X01673 Capac wc Classic Slim alb 394 469
1

Preţurile sunt în RON. Termenul de livrare este de 4 săptămâni.