Instagram Pinterest Youtube

Mobilier, Chiuvete şi WC

Capac wc Classic

Capac wc Classic

Dezvoltat pentru un confort maxim și beneficii practice. Sistemul de inchidere SoftClose îl face mai plăcut. Forma sa se potrivește cu vasul wc și cu celelalte produse din bogatul concept Classic.


Serie Accesorii

Obiectele sanitare din ceramică reprezintă astăzi o soluție sofisticată și complexă care facilitează folosirea lor, ceea ce le face mai plăcute decât înainte. Prin urmare, pe lângă vasele wc și bideurile RAVAK, oferim și o gamă largă de accesorii, cum ar fi nu doar capacele wc, ci și butoane de comandă pentru rezervoare wc, în mai multe culori și modele pentru a se potrivi perfect cu echipamentul de baie sau modulele de instalare pentru diferite tipuri de pereți. Ceea ce este minunat este faptul că un singur producător îți va asigura tot ceea ce este necesar pentru baie.

Informații tehnice

  • dimensiuni(Lxlxî): 366 x 453 x 48 mm
  • material: duroplast
  • culoare: alb
  • garanție: 3 ani

Capacul wc Classic  este fabricat din duroplast, si este dotat cu un sistem de inchidere SoftClose.  Datorita compusilor de de argint incorporati  capacul limitează dezvoltarea bacteriilor. Este destinat pentru WC Classic RimOff. Produsul este adaptat conceptului de același nume, , care include căzi de baie, baterii lavoare și mobilier de baie. Puteți să alegeți să aveți o baie sau o baie de serviciu mobilată într-un stil uniform.

3 ani garantieConcepte
Capac wc Classic

Preț / cumpărare

Cod produs Dimensiuni Descriere Pret fără TVA PREŢ CU TVA      Stoc RAVAK Buftea
X01672 366 x 453 x 48 Capac wc Classic alb 352 419
0

Preţurile sunt în RON. Termenul de livrare este de 4 săptămâni.

Date pentru descarcare