Instagram Pinterest Youtube

Cada Freedom Wall negre

Cada Freedom Wall negre - cadă acrilică, de perete

Acolo unde te aștepți să fie alb, negrul va fi interesant. Masca neagră atrage atenția asupra căzii, adaugă adâncime băii, dar în același timp poate fi combinată cu ușurință cu restul echipamentului. Designul căii Freedom Wall combină la maximum avantajele căzilor solitare cu căzile clasice. Frumusețea sa subtilă și formele rotunjite te invită să te întinzi, în timp ce marginea mai largă de la perete îți permite să depozitezi tot ce ai nevoie pentru a te simți bine în timp ce faci baie.

Záruka

Serie

Libertatea este o stare de spirit

Intrați în noua dimensiune în care stabiliți regulile. Cada FreeStanding domină baia și va deveni cel mai popular loc pentru petrecerea timpului liber. Dacă așezați cada în spațiul din baie, puteți alege partea din cadă, de unde aveți o vedere mai bună. Nu aveți limită. Relaxați-vă în căzile FreeStanding RAVAK și bucurați-vă de senzația de libertate.

Cada FreeStanding vă va servi zeci de ani, alegeți-o pe cea care vă este cea mai simpatică. O notă de romantism și un confort excepțional pentru piept, brațe, gât și cap vă vor încânta la cada Ypsilon. Cada de baie Solo combină modern liniile de bază ale unei părți de jos dreptunghiulară și al unei părți superioare ovale pentru a se potrivi tuturor iubitorilor de minimalism. Curbele încet rotunjite ale căzii Freedom O evocă o atmosferă liniștitoare în baie și îmbrățișează plăcut corpul. Dispunerea băii nu vă permite să amplasați cada în spațiu? Nu contează, nu-ți vei pierde luxul. Avem pentru dumneavoastră o cadă Ypsilon Wall, ale cărei avantaje se remarcă cel mai bine atunci când o așezați pe perete. 
Va oferim si cada de perete Freedom Wall intr-o varianta cu exteriorul de culoare neagra.

Volně stojící vany RAVAK

O nouă dimensiune a relaxării

De această dată încearcă să faci o baie în mijlocul camerei de baie și experimentează o nouă dimensiune a folosirii timpului tău liber. Nu vei mai dori să mai ieși afară din cadă, baia ta va fi suficientă.


Volně stojící vany RAVAK

Pentru experiențe comune

Sunt câteva căzi în care două persoane pot să facă baie împreună, cum sunt căzile stative. Lateralele căzilor au ambele aceeași formă, sifonul este amplasat la mijloc, pentru a nu deranja niciuna dintre cele două persoane și pentru a putea fi amplasată în orice poziție. Astfel veți împărtăși experiențe de neuitat împreună. Preaplinul si sifonul pot fi in varianta cromata sau neagra.


Volně stojící vany RAVAK

Chiar și în băile mai mici

Căzile Freedom Wall și Ypsilon Wall sunt variante de căzi concepute pentru a fi așezate la perete, așa că sunt potrivite și pentru băile mai mici. Marginea mai largă de la perete vă permite să depozitati tot ce aveți nevoie pentru o baie relaxantă. Datorita exteriorului negru, cada Freedom Wall poate fi usor combinata cu alte echipamente de baie.

Informații tehnice

  • dimensiuni: 166 x 80 cm
  • material: acril
  • varianta ramforsare: LA - laminare fibrăde sticlă
  • volum: 260 l, brutto greutate: 45 kg
  • design: free-standing (la perete)
  • paravan cadș: NU
  • sistem de scurgere încorporat
  • garanție: 10 ani

Cada Freedom Wall nu poate fi completată cu un paravan de cadă. Setul de scurgere pentru cadă (ventil, sifon, preaplin cu margini negre) și suporturile (picioarele) sunt incluse. De asemenea, recomandăm dotarea căzii cu o baterie tip cascadă.

10 ani garantieVolum 260 lGreutate 45 kg
Cada Freedom Wall negre

Preț / cumpărare

Cod produs Dimensiuni Descriere Pret fără TVA PREŢ CU TVA      Stoc RAVAK Buftea
XC00100027 1660 x 800 Cada FREEDOM WALL 1660x800 negre, preaplin și capac de scurgere: negru 16 428 19 549
0

Preţurile sunt în RON. Termenul de livrare este de 4 săptămâni.

Date pentru descarcare

4,3 MB