Youtube Instagram

Baterii

Baterii 10° Free black

Stil pur în negru

Conceptul cu forme minimaliste și o înclinare ușoară de 10° către tine, împreună cu bateriile fac o combinație ideală. Rezultatul este o baterie universală, cu detalii practice unice, care îmbogățesc și mai mult conceptul 10°. Bateriile cu finisaj negru mat vor imbunatati elegant baia ta. Bateriile negre atrag imediat atenția împreună cu alte accesorii și accesorii în același design.

Vodovodní baterie 10° Free black

Cu două înălțimi

Alege-o pe cea potrivită pentru tine. Cea mai înaltă este este potrivită pentru chiuvetele mai mari și mai adânci, precum și pentru umplerea vaselor mai înalte. Cea mai scundă este potrivită pentru chiuvetele mai mici, pentru care nu este necesară existența unei distanțe mari între robinet și fundul chiuvetei.


Vodovodní baterie 10° Free black

Temperatura constanta a apei

Gata cu reglarea plictisitoare, și setați instantaneu temperatura ideală a apei, economisind apă și energie! Setează temperatura apei la o temperatura plăcută de 37 - 38 ° C și bucură-te de un real confort la duș la o temperatură constantă a apei folosind o baterie termostatată.


Vodovodní baterie 10° Free black

Sortiment complet

Include toate tipurile de baterii utilizabile în baie, precum bateriile de chiuvete, de bideuri, de dușuri, pentru căzile de baie, stative sau de perete, sunt inclusiv în varianta încastrabilă, o aplicație a sistemului universal de instalare R-box. Numai astfel poți fi sigur că design-ul băii este fără cusur.