Instagram Pinterest Youtube

Mobilier, Chiuvete şi WC

Buton de control Uni Slim negru

Buton de control Uni Slim negru

Butonul de control dublu Uni Slim este destinat sistemelor de instalare pre-perete. Butonul extra-subțire iese minim deasupra plăcii datorită unei grosimi de numai 5 mm. Finisajul negru mat este rezistent la zgârieturi și va adăuga eleganță toaletei dvs.


Serie Accesorii

Obiectele sanitare din ceramică reprezintă astăzi o soluție sofisticată și complexă care facilitează folosirea lor, ceea ce le face mai plăcute decât înainte. Prin urmare, pe lângă vasele wc și bideurile RAVAK, oferim și o gamă largă de accesorii, cum ar fi nu doar capacele wc, ci și butoane de comandă pentru rezervoare wc, în mai multe culori și modele pentru a se potrivi perfect cu echipamentul de baie sau modulele de instalare pentru diferite tipuri de pereți. Ceea ce este minunat este faptul că un singur producător îți va asigura tot ceea ce este necesar pentru baie.

Informații tehnice

  • dimensiuni 247 x 165 mm
  • culori: negru
  • buton din plastic, cu suprafață rezistentă la zgârâieturi
  • garanție: 3 ani

Butonul de control al rezrvorului, Uni Slim este destinat unui vas wc suspendat cu un modul de instalare în perete sau pe perete (dupa care se îmbracă și se faianțează). Oferim un buton din plastic cu finisaj rezistent la zgârieturi în negru mat. Mecanismul este integrat în perete, astfel încât butonul iese deasupra placajului cu doar 5 mm. Kitul de montare ascuns este inclus în pachet.

3 ani garantie
Buton de control Uni Slim negru

Preț / cumpărare

Cod produs Dimensiuni Descriere Pret fără TVA PREŢ CU TVA      Stoc RAVAK Buftea
X01744 247 x 165 WC Buton de control Uni Slim negru 478 569
2

Preţurile sunt în RON. Termenul de livrare este de 4 săptămâni.

Date pentru descarcare