Instagram Pinterest Youtube

Mobilier, Chiuvete şi WC

WC Uni Chrome RimOff

WC Uni Chrome RimOff

Tehnologia care păstrează cu adevărat vasul curat

La vasele wc Uni Chrome RimOff, deoarece nu au marginea interioară, clătirea se face complet, marginea interioară a vaselor clasice prezentând un risc potențial de murdărie. Fără marginea vasului de toaletă, în interior nu există locuri de refugiu pentru bacterii, suprafața vasului de toaletă este perfect netedă și murdăriile nu au unde să adere. Designul special al vasului wc permite o clătire eficientă, cu un simplu flux de apă, fără a fi necesară o intervenție suplimentară. Este solutia ideala pentru cei care doresc o curățenie perfectă, igienă și ușurința înîntreținere. Estetica acestor vase wc este gândită astfel încât să se potrivească cu largul concept de baie Chrome. Datorită faptului că se montează suspendat pe perete, este ușurată întreținerea cameriu de baie. Elementele de montare sunt ascunse, astfel încât să nu perturbe designul curat, compact. Este fără margini interioare, care ar putea acumula murdărie.


Serie

Linii clare ale vasului WC Chrome cu stilul simplu, fără detalii care să deranjeze privirea și cu un sistem eficient de spălare a interiorului vasului.  Mulțumită sistemului de instalare suspendat al vasului Chrome, este facilitată întreținerea întregii pardoseli din baie. Sistemul de instalare este ascuns, ceea ce favorizează întreținerea vasului și în același timp are un design compact. Vasul wc Chrome are un capac practic, cu sistem de închidere SoftClose.

Extinderea conceptului, către perfecțiune
Vasul WC Chrome prin design-ul urmează formele întregului concept de baie, astfel încât chiar și în băile asociate cu toaleta, puteți menține același stil. Designul său este, de asemenea, atât de avansat și versatil, încât poate fi utilizat cu succes în orice baie modernă.

Nu există șuruburi vizibile, fără locuri inaccesibile
Nu strica impresia generală de curățenie, facilitează curățarea și reduce locurile inaccesibile pe partea exterioară a vasului de toaletă, unde se poate depune murdărie.

Totul pentru întreținere simplă
Sistemul de fixare suspendat, facilitează curățarea pardoselilor în camera de toaletă sau baie iar sistemul testat practic de spălare a vasului de toaletă - un guler cu găuri, distribuie apă acolo unde este nevoie. Vasul rămâne igienizat și ușor de întreținut.

Informații tehnice

Recomandare RAVAK:

  • consultati un instalator sau partenerul Ravak pentru a combina vasul wc RimOff cu modulul (rezervorul) incastrabil potrivit vasului wc
  • combinarea nepotrivita, poate afecta dinamica fluxului de apa care iese din rezervor, existand posibilitatea ca fluxul ajuns in vasul wc sa depasească marginea vasului, curgând in baie
  • vasul wc cu tehnologia RimOff trebuie combinat cu rezervoarele RAVAK sau cu alte rezervoare care permit reglarea debitului de apa la 4,5 litri
  • garanție: 10 ani
10 ani garantieConcepte
WC Uni Chrome RimOff

Preț / cumpărare

Cod produs Dimensiuni Descriere Pret fără TVA PREŢ CU TVA      Stoc RAVAK Buftea
X01535 360 x 510 x 350 WC Uni chrome RimOff alb 1 344 1 599
0
X01549 360 x 445 x 40 Capac wc Uni chrome 02A alb 258 307
X01550 358 x 453 x 51 Capac wc Uni chrome Slim alb 407 484

Preţurile sunt în RON. Termenul de livrare este de 4 săptămâni.

Date pentru descarcare